Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Ποδόσφαιρο

ΕΠΟ – Ποινή μίας αγωνιστικής στον Πανναξιακό, πρόστιμα σε ομάδες του 3ου ομίλου

ΕΠΟΠρόστιμα μοίρασε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ στις ομάδες της Δ’ Εθνικής, ενώ τιμώρησε τον Πανναξιακό με ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

1. Κηρύσσει το σωματείο με την επωνυμία την ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ πειθαρχικώς  ελεγκτέο για τα αναφερόμενα στο σκεπτικό πειθαρχικά παραπτώματα και επιβάλλει σ’ αυτό χρηματική ποινή τριακοσίων ευρώ.

2. Κηρύσσει το σωματείο με την επωνυμία την ΑΧΙΛΛΕΥΣ ΔΟΜΟΚΟΥ πειθαρχικώς  ελεγκτέο για τα αναφερόμενα στο σκεπτικό πειθαρχικά παραπτώματα και επιβάλλει σ’ αυτό χρηματική ποινή διακοσίων ευρώ.

 3. Κηρύσσει το σωματείο με την επωνυμία ΑΣ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ πειθαρχικώς  ελεγκτέο για τα αναφερόμενα στο σκεπτικό πειθαρχικά παραπτώματα και επιβάλλει σ’ αυτό χρηματική ποινή εκατό ευρώ.

4. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο το αθλητικό σωματείο με την επωνυμία ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ και επιβάλλει σ΄ αυτό χρηματική ποινή  εκατό ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές μίας (1) αγωνιστικής.

5. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα τα αθλητικά σωματεία ΦΑΣ ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ και ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ.  Επιβάλλει σε καθένα από αυτά χρηματική ποινή διακοσίων  ευρώ.

6. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο το αθλητικό σωματείο με την επωνυμία ΑΟ ΑΧΙΛΛΕΥΣ ΔΟΜΟΚΟΥ. Επιβάλλει σε  σ’ αυτό  χρηματική ποινή τετρακοσίων ευρώ.

7. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο το αθλητικό σωματείο με την επωνυμία  ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ. Επιβάλλει σε  σ’ αυτό  χρηματική ποινή διακοσίων ευρώ.

8. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο  τον  ΕΥΣΤΑΘΙΟ ΒΑΣΙΛΗΑ, εκπρόσωπο του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ. Επιβάλλει σ΄ αυτόν  χρηματική ποινή εκατό ευρώ.

9. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο  τον  ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΦΙΝΤΖΟ, εκπρόσωπο της ποδοσφαιρικής ομάδας Α.Π.Σ. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ της αποδιδόμενης σ΄ αυτόν κατηγορίας. Επιβάλλει σ΄ αυτόν  χρηματική ποινή διακοσίων ευρώ.

10. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει στην ουσία την από 18/1/2013 ένσταση της ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ κατά της ΕΠΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή  ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΣΟΤΣΗ, στον μεταξύ τους ποδοσφαιρικό αγώνα της 16ης  Ιανουαρίου 2013.

11. Κηρύσσει μη πειθαρχικώς ελεγκτέο  το αθλητικό σωματείο ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ για την αναφερόμενη στο σκεπτικό πράξη των φιλάθλων  του.

*epo.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected