Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – Ροδόπη ’87 4-0

CIMG1074Μεγάλες στιγμές ζήσαμε όσοι παρευρεθήκαμε την Κυριακή 10/2 στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας! Η εξαιρετική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση την πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα της Ροδόπης ’87 και πέρασε στην πρώτη θέση, δύο βαθμούς διαφορά από την αντίπαλο της. Η ομάδα του Λάζαρου Παπαδόπουλου, έχοντας όλες τις παίκτριες σε μεγάλη μέρα, έπαιξαν με αυτοθυσία, πάθος, αυτοσυγκέντρωση και εξαιρετική αλληλοκάλυψη και πλέον θεωρείται το απόλυτο φαβορί για την άνοδο στη Β’ Εθνική.

Αυτό που απομένει για τις “πράσινες” είναι να κερδίσουν τα 3 εναπομείναντα παιχνίδια (Μετέωρα εντός, ΠΑΟΚ Κοζάνης και Βασίλισσα Ξάνθης εκτός) για να κατακτήσουν το τρόπαιο της πρωταθλήτριας και να αγωνιστούν τη νέα χρόνια στη Β’ Εθνική για πρώτη φορά στη σύντομη ιστορία τους.

Στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας βρέθηκαν περίπου 3οο φίλοι της ομάδας και του ποδοσφαίρου, ενώ ανάμεσα σας τους διακρίναμε πολλούς παίκτες που αγωνίζονται στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας. Το Imathia Sports News βρέθηκε από νωρίς στο γήπεδο και κατέγραψε την εξέλιξη του αγώνα αλλά και τα παραλειπόμενα της συνάντησης.

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Αθανάσιος Ταραλάς, ιδιαίτερα αγχωμένος πριν τον αγώνα, περίμενε καρτερικά και συνεχώς όρθιος το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή, ενώ όπως χαρακτηριστικά μας τόνισε, ο αγώνας αυτός θα αποτελούσε τον σημαντικότερο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Παρόντες σύσσωμο το ΔΣ της ομάδας, ο περσινός προπονητής Αθανάσιος Παπαστέργιος, ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Μιχάλης Αλεξιάδης αλλά και πολλοί γονείς των κοριτσιών. Ο καιρός ιδανικός για ποδόσφαιρο, αν και στα σκιερά μέρη του γηπέδου το κρύο ήταν ιδαίτερα τσουχτερό.

Το πρώτο μέρος ήταν πραγματικά μία “πανδαισία” ποδοσφαίρου. Τα κορίτσια του Λάζαρου Παπαδόπουλου έκλεισαν τις αντιπάλους στα καρέ τους από το πρώτο λεπτό και με ωραίο και στρωτό ποδόσφαιρο απείλησαν ουκ ολίγες φορές την εστία της Βλάσση. Με τη Σούλα Σπυριδωνίδου σε μεγάλα…κέφια και την Αγνή Κιουτάχιαλη να οργανώνει από τον άξονα, οι επιθέσεις ήταν συνεχόμενες για τις γηπεδούχους, πετυχαίνοντας τρία γκολ, ενώ έχασαν τουλάχιστον 4 κλασικές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Τα γκολ για τον Αγροτικό σ’ αυτό το πρώτο μέρος πέτυχε η Σπυριδωνίδου (24′, 31′, 39′), όλα εντυπωσιακής ομορφιάς και επιδέξιας τεχνικής. Στο διάστημα αυτό, η άμυνα της ομάδας δεν δέχτηκε καμία πίεση και όποτε χρειάστηκε, Φέιμ, Κακαλέ και Στρίμπα αποσώβησαν κάθε κίνδυνο για την ομάδα τους.

Το δεύτερο μέρος εκ των πραγμάτων απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, τα κορίτσια έκαναν περισσότερο συντήρηση, ενώ πέτυχαν και τέταρτο γκολ στο 56′, όταν η Κιουτάχιαλη σημάδεψε τις…αράχνες της εστίας, με εξαιρετικό σουτ από τα 30 μέτρα. Το τέρμα αυτό ξεσήκωσε τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας και το παρατεταμένο χειροκρότημα ήταν η επιβράβευση γι’ αυτά τα κορίτσια.

Το σφύριγμα της λήξης του διαιτητή της συνάντησης βρήκε τις κοπέλες του Αγροτικού να γίνονται ένα κουβάρι στους πανηγυρισμούς, ενώ ψύχραιμος όπως σε όλη του τη σταδιοδρομία άλλωστε ήταν ο πρωτεργάτης αυτής της επιτυχίας, Λάζαρος Παπαδόπουλος, όπως θα δείτε και στις δηλώσεις του στην κάμερα του Imathia Sports News.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Καρυλίδης, με βοηθούς την κ. Κουμπαράκη και τον κ. Αποστολούδη.

Συνθέσεις

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας : Τζέμπελου, Κακαλέ, Στρίμπα, Φέιμ, Δρενοβιάδου, Μουρατίδου, Κιουτάχιαλη, Σπυριδωνίδου, Παπαδοπούλου (83′ Κωνσταντινίδου), Μπακάλη (52′ Ζέρβα), Αναγνώστου (58′ Τσουλτσίδου).

Ροδόπη ’87 : Βλάσση, Κουφού, Παρμαξή, Μαυροπούλου, Γεωργαντά, Γιαμπουρή, Κακουλίδου, Λαζαρμπίτσε, Μινέτα, Περιβολοπούλου, Καραγιάννη. Αγωνίστηκαν και οι Ψαρίδου και Δημητρίου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected