Κατηγορίες
Διάφορα

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Κεραυνός Επισκοπής 4-2

Τέλος στο αρνητικό σερί των 11 αγώνων χωρίς νίκη έβαλε ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου επικρατώντας του Κεραυνού Επισκοπής με 4-2, στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής της Α1 Ερασιτεχνικής. Η ομάδα του Γιώργου Σπυριδωνίδη έφτασε τους 19 βαθμούς και βλέπει πιο αισιόδοξα τη συνέχεια.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Χρήστου Δελητζάκη παρουσίασε εξαιρετικό πρόσωπο και οι νεαροί παίκτες της ομάδας κατάφεραν να δημιουργήσουν αρκετά προβλήματα στους γηπεδούχους. Το σύνολο που δημιουργεί ο έμπειρος προπονητής αρχίζει να δείχνει σημάδια σημαντικής βελτίωσης και η καθημερινή δουλειά στις προπονήσεις φαίνεται από αγωνιστική σε αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι υποτίμησαν ως ένα βαθμό τον Κεραυνό, ο οποίος αιφνιδίασε στην αρχή και προηγήθηκε με τον Φράγκη στο 30′ και τα πρώτα…σύννεφα μαζεύτηκαν πάνω από το γήπεδο του Απόλλωνα. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Κεραυνός προηγείται στο σκορ στο φετινό πρωτάθλημα. Οι “πράσινοι” είχαν την…απάντηση σχεδόν αμέσως και στο 33′ ο Παπαρέντης με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Τσιότσιου θα ισοφαρίσει για την ομάδα του.

Οι δύο πρωταγωνιστές αυτής της φάσης θα…αλλάξουν ρόλους πέντε λεπτά αργότερα, με τον Τσιότσιο να χρίζεται σκόρερ και να πετυχαίνει την ολική ανατροπή για τον Απόλλων. Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, οι γηπεδούχοι θα έχουν δύο καλές ευκαιρίες με τους Σάκη Παπαδίνα και Παπαρέντη να αυξήσουν τον δείκτη του σκόρ, όμως και στις δύο περιπτώσεις η μπάλα δεν θα τους κάνει το…χατίρι.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν με σκοπό να…καθαρίσουν το παιχνίδι και απείλησαν με το καλημέρα και τον Μιχαηλίδη να επιχειρεί σουτ από το ύψος του πέναλτι, με τους αμυντικούς να διώχνουν πάνω από τη γραμμή. Παρόλες τις προσπάθειες των “πρασίνων”, ο Κεραυνός θα καταφέρει να ισοφαρίσει και δώσει νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Ήταν το 63′ όταν ο Γκότσης από κοντά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Καρυπίδη, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ξενιτίδη, ισοφαρίζοντας για την ομάδα του.

Το τέλος για τους γηπεδούχους θα αποδειχθεί αίσιο καθώς τόσο ο Παπαρέντης στο 80′ με πλασέ όσο και ο Τσιότσιος στο 90′ με απευθείας φάουλ, θα δώσουν την πολύτιμη νίκη για την ομάδα τους και μεταβαίνουν στα Τρίκαλα την επόμενη αγωνιστική για άλλον έναν “τελικό”.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Μπουκουβάλας, με βοηθούς τους κ.κ. Βαλκάνο και Καραϊωσήφ.

Απόλλων Αγ.Γεωργίου : Ξενιτίδης, Λιάτσος, Καρολίδης, Τσιότσιος, Βύζας, Σαντίνι (88′ Μπαξεβάνος Δ.Γ.), Τρούπκος, Μιχαηλίδης, Παπαρέντης (80′ Μπαξεβάνης Δ.Ν.), Παπαδίνας Α., Βουτσικίδης (27′ Παπαδίνας Σ.).

Κεραυνός Επισκοπής : Δημητρίου, Τσεχελίδης, Γάτσος (70′ Ορφανίδης), Στογιάννος, Καλογιάννης, Φράγκης, Καρυπίδης, Γκότσης, Θωμίδης, Ραφαηλίδης, Δίγκας (46′ Λύτης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected