Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κοζάνη – Η κοπή της πίτας και οι βραβεύσεις

539544_10200771043023576_194469404_nΤην πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η ομάδα της Κοζάνης σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε μέσα σε ζεστή και χαλαρή ατμόσφαιρα στην αίθουσα συνεδριάσεων της Νομαρχιακής αυτοδιοίκησης.

Παραβρέθηκαν οι αθλητές, οι προπονητές και οι παράγοντες της Κοζανίτικης ομάδας. Το παρών έδωσαν επίσης, ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων κ. Παπαγεωργίου, ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου κ Αθανασιάδης, η ΕΠΣ Κοζάνης με τον πρόεδρο κ. Σάββα και τα μέλη κ Σαλτσίδη και κ. Κοσαλίδη, το μέλος της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣΚ κ Μούσιος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Μιχαηλίδης, που ήταν και ένα από τα τιμώμενα άτομα της εκδήλωσης, οι παλαίμαχοι της Κοζάνης και ο σύνδεσμος φιλάθλων τα “Λιοντάρια”.

Επίσης στην εκδήλωση παραβρέθηκε η ΑΕ Κοζάνης με τον πρόεδρο κ. Φίλκα και τον κ Τσιώρα, ο Μακεδονικός Κοζάνης με τον πρόεδρο κ. Κατσίκα και τον αντιπρόεδρο κ Πάτσιο και η Κοζάνη 2004 με την γεν. γραμματέα κ. Σκόρδα.

Στη σύντομη ομιλία του ο πρόεδρος της Κοζάνης κ. Γαβριηλίδης αφού καλωσόρισε του παρευρισκομένους τόνισε ότι στις δύσκολες αυτές εποχές η Κοζάνη παλεύει μόνη της χωρίς ουσιαστική βοήθεια : “Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια, η Κοζάνη βρίσκεται στην πρώτη θέση παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και σε μια ομάδα που έκανε πανευρωπαϊκό ρεκόρ κρατώντας το μηδέν παθητικό για 13 αγώνες, νομίζω αξίζει καλύτερης συμπεριφοράς από τους φορείς και τους παράγοντες της περιοχής. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου το προπονητικό team το ΔΣ της ομάδας, τον Μανώλη Αμπατζίδη και τον φροντιστή για την άριστη συνεργασία. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της ΑΕ Κοζάνης, τον πρόεδρο της κ. Φίλκα και τον κ. Τσιώρα για την βοήθεια που προσφέρουν στην ομάδα της Κοζάνης χωρίς ποτέ να πουν όχι.

Ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Μιχαηλίδης, ο αντιδήμαρχος κ. Παπαγεωργίου, ο κ. Σάββας από την ΕΠΣ Κοζάνης, ο κ. Αθανασιάδης πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Κοζάνης ο παλαίμαχος κ Γκουσγκούνης και ο Θοδωρής Βαρδάκας  εκπροσωπώντας τα Λιοντάρια, χαιρέτισαν την εκδήλωση κι ο καθένας από τη μεριά του δήλωσαν ότι ήταν θα είναι κοντά στην ομάδα.

To ΔΣ της Κοζάνης τίμησε τους

Μιχαηλίδη Κυριάκο ως Πρόεδρο των παλαίμαχων που στο πρόσωπο του Προέδρου τιμήθηκαν όλοι οι παλαίμαχοι που πρόσφεραν στην ομάδα. Και στην προσφορά του ιδίου σαν τερματοφύλακας για πολλά χρόνια στην ομάδα.

Τσιγγενόπουλο Αργύρη Δημοσιογράφο και Αρχισυντάκτη του Imathia Sports News από την Βέροια για την ερευνά του σχετικά με το μηδέν γκολ που έδωσε μεγάλη διάσταση στη δουλειά που γίνεται την φετινή χρόνια στην ομάδα της Κοζάνης αλλά και στην μαχόμενη αθλητική Δημοσιογραφία.

Καραγιώργο Γεώργιο πρώην φροντιστή της ομάδας για την ακούραστη πρόσφορα του σαν φροντιστής της ομάδος για πολλά χρόνια.

Τέλος οι τυχεροί της εκδήλωσης που κέρδισαν τα δύο φλουριά ήταν οι ποδοσφαιριστές Μπίντσης Νίκος (στα ατομικά πιτάκια) και ο Σάκης Γκαραβέλης στην μεγάλη πίτα.

Οι ευχές όλων με το τέλος της εκδήλωσης ήταν οι ποδοσφαιριστές να είναι υγιείς και η ομάδα να βρει την ταυτότητά της για να μπορέσει να παίξει τον ρόλο που της αρμόζει. Είναι κρίμα και άδικο η Κοζάνη με το υλικό που διαθέτει να μην αγωνίζεται σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

 Γιώργος Κατσίκας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected