Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Imathia Sports News – Η αναγνώριση και το ευχαριστώ!

13164_10200771039463487_1891698697_nΘα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα της Κοζάνης και προσωπικά τον πρόεδρο της ομάδας κ. Αγάπιο Γαβριηλίδη για την ιδιαίτερη τιμή και την βράβευση του αρχισυντάκτη του blog μας Αργύρη Τσιγγενόπουλο. Η χαρά μας είναι πολύ μεγάλη και όπως αναφέραμε και στον λόγο μας, η έρευνα δεν σταμάτησε στην Ευρώπη και έχει ήδη ολοκληρωθεί σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα ευρήματα μας είναι εντυπωσιακά και σε προσεχείς αναρτήσεις θα δημοσιεύσουμε τα πλήρη στοιχεία.

Επίσης θα θέλαμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε τον γενικό αρχηγό και…άνθρωπο για όλες τις δουλειές κ. Μανώλη Αμπατζίδη, καθώς ότι βοήθεια ζητήσαμε μας την παρείχε άμεσα. Να ξέρετε ότι δεν ξεχνάμε και θα το ανταποδώσουμε.

Τέλος ευχαριστούμε τους αναγνώστες και φίλους μας σε όλες τις περιοχές όπου έχει γίνει γνωστό το blog μας αλλά και τους Έλληνες του εξωτερικού, που έχουν εκτοξεύσει την επισκεψιμότητα σε δυσθεώρητα για τοπικού χαρακτήρα ιστοσελίδα ύψη και από την πλευρά μας υποσχόμαστε να γινόμαστε κάθε μέρα σοφότεροι και καλύτεροι.

Οι συνεργάτες του Imathia Sports News

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected