Basket - Ποδόσφαιρο Κόσμος

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Παναθηναϊκός (86-69) Τρεις πόντους ο Τσαρτσαρής

παο τσσκαO Παναθηναϊκός υπέστη ανεξήγητη καθίζηση στο τρίτο δεκάλεπτο (31-19) και «χάρισε» μια εύκολη νίκη στην ΤΣΣΚΑ (86-69) σε ένα παιχνίδι που πρέπει άμεσα να διαγραφεί από το μυαλό παικτών και Πεδουλάκη και να μείνει στην ιστορία ως μια κακή παρένθεση!

Οι πράσινοι φάνηκε να μην έχουν αποβάλλει από το μυαλό τους τα όσα έγιναν την Κυριακή το βράδυ στο κλειστό του Ελληνικού και την κατάκτηση του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό. Γνώρισαν βαριά ήττα από την ΤΣΣΚΑ αφού στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαν ποτέ στο πνεύμα του παιχνιδιού πετώντας στα σκουπίδια την πολύ καλή εμφάνισή τους στο πρώτο μέρος. Η διαφορά έφτασε και στους 26 πόντους (79-53), αλλά στο σημείο εκείνο «μίλησε» το ένστικτο της αυτοσυντήρησης των «πράσινων» οι οποίοι πάλεψαν για να κατεβάσουν την διαφορά.

Αν και ο Αργύρης Πεδουλάκης είχε επισημάνει στους παίκτες του πως θα πρέπει από την αρχή του αγώνα να μπουν στο γήπεδο απολύτως προσηλωμένοι στην άμυνα, οι «πράσινοι» έδειξαν να έχουν αρκετά κενά. Όμως η πολύ καλή επιθετική τους λειτουργία τους επέτρεψε να μείνουν κοντά στο σκορ και μάλιστα να εναλλάσσονται με τους Ρώσους στο προβάδισμα.

Δεκάλεπτα: 25-15, 35-31, 66-50, 86-69.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας : Τεόντοσιτς 20, Μίτσοβ 10, Τζάκσον 11, Σόκολοφ, Κρστιτς 8, Ουίμς 19, Ζοζούλιν, Έρτσεγκ 5, Βοροντσέβιτς Κρίστμας, Καούν 13, Πονκρασόφ

Παναθηναϊκός : Μπράμος, Ματσιούλις 15, Καπόνο 5, Ούκιτς 8, Λάσμε 12, Τσαρτσαρής 3, Διαμαντίδης 5, Γκιστ 12, Μπανκς 3, Ξανθόπουλος, Σκορδίλης, Σχορτσανίτης 6

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected