Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική (Α’ όμιλος) – Αγωνιστική επιβεβαιώσεων και…αλλαγής πλάνων!

μπαλα9

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον το πρωτάθλημα της Α2 Ερασιτεχνικής και η αυριανή 20η αγωνιστική ίσως αποτελέσει το κριτήριο για το μέλλον αρκετών ομάδων του πρώτου ομίλου. Η υπόθεση άνοδος έχει δύο μεγάλα φαβορί πλέον, ενώ για την αποφυγή του υποβιβασμού η…μάχη καλά κρατεί, με 6 ομάδες να παλεύουν επί ίσοις όροις.

Ο πρωτοπόρος Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου υποδέχεται τον ΑΟ Συκιάς και με τους 3 βαθμούς θα βρίσκεται με το ένα πόδι στην Α1 Ερασιτεχνική, καθώς με 47 βαθμούς θα πρέπει να…αυτοκτονήσει στη συνέχεια για να χάσει την άνοδο. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Αντώνη Παπαδόπουλου μετά και τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα (7 ματς χωρίς νίκη), έχει περιέλθει σε δύσκολη κατάσταση και αναζητά πλέον βαθμούς για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Ο δεύτερος της κατάταξης Νηρέας μεταβαίνει στη Ράχη, όπου θα αντιμετωπίσει τον εξαιρετικό τις τελευταίες αγωνιστικές Εθνικό, σε μια αναμέτρηση που παρόλη την μεγάλη βαθμολογική απόσταση ανάμεσα στους δύο αντιπάλους, θεωρείται αμφίρροπο. Η νίκη για τους “κοκκινόμαυρους” θα αποτελέσει ένα πολύ μεγάλο βήμα για τη δεύτερη θέση, ενώ οι τρεις βαθμοί για τους γηπεδούχους θα δώσουν τεράστια ώθηση στην ομάδα του Γιώργου Μαραγκού για τη συνέχεια.

Στο…κατόπι του Νηρέα βρίσκονται ο ΠΑΟ Κορυφής και ο ΠΑΟ Παλατίτσια, που δοκιμάζονται σε εκτός έδρας αναμετρήσεις με Θύελλα Σταυρού και Άρη Παλαιοχωρίου αντίστοιχα. Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη αν επιθυμούν να παραμείνουν στο “κόλπο” της ανόδου, με τους “πράσινους” να έχουν πιο δύσκολο έργο καθώς οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν πάση θυσία τους βαθμούς.

Σημαντικά ματς για την υπόθεση σωτηρία δίνουν ο Ολυμπιακός Λουτρού στην έδρα του Αλιάκμωνα Νησελίου, ενώ μεγάλο ντέρμπι αναμένεται στο Πλατύ, όπου ο τοπικός Αγροτικός Αστέρας υποδέχεται τον Μακεδονικό Πλατάνου. Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε δυσμενή θέση, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από ένα σερί 5 συνεχόμενων ηττών και 6 ματς συνολικά χωρίς το “ροζ φύλλο”.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αυριανής 20ης αγωνιστικής, με ώρα έναρξης στις 15.30 (μέσα στην παρένθεση το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

Θύελλα Σταυρού – ΠΑΟ Κορυφής  (2-4)

Αλιάκμων Νησελίου – Ολυμπιακός Λουτρού  (2-2)

Άρης Π. Σκυλιτσίου – ΑΟ Συκιάς  (1-1)

Άρης Παλαιοχωρίου – ΠΑΟ Παλατίτσια  (0-1)

Αγροτικός Αστέρας Πλατέος – Μακεδονικός Πλατάνου  (1-3)

Εθνικός Ράχης – Νηρέας Βέροιας  (1-5)

Ρεπό : Αστέρας Αλέξάνδρειας

δείτε εδώ τη βαθμολογία και τους σκόρερς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected