Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική (Β’ όμιλος) – Τρεις…μνηστήρες σε δράση!

μπαλα10

Άκρως ενδιαφέρουσα αναμένεται η μάχη για την κατάληψη της δεύτερης θέσης του Β’ ομίλου της Α2 Ερασιτεχνικής. Τρεις ομάδες ερίζουν για τον ίδιο στόχο και οι εναπομείνασες 7 αγωνιστικές αναμένονται με εξαιρετικό ενδιαφέρον. Το ίδιο ισχύει και στην “ουρά” του βαθμολογικού πίνακα, αν και εκεί τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, καθώς η ΑΕ Σφηκιάς από τη μία πλευρά φαίνεται να μην έχει τις δυνατότητες να παραμείνει στην κατηγορία, ενώ μετά τα τελευταία αποτελέσματα, Ολυμπιακός Νάουσας, ΑΣ Ειρηνούπολης και Δόξα Νάουσας έχουν αποκτήσει αβαντάζ για τη συνέχεια.

Ο δεύτερος Άτλας Ζερβοχωρίου μεταβαίνει στην Πατρίδα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα και να επανέλθει στις επιτυχίες μετά από τρία συνεχόμενα ματς. Μονόδρομος η νίκη για τους φιλοξενούμενους, καθόλου εύκολο όμως το έργο τους, καθώς και οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν για τους 3 βαθμούς και να “σπάσουν” το αρνητικό σερί των 7 αγώνων χωρίς το “ροζ φύλλο”.

Η Ακαδημία Βέροιας, που υπολείπεται έναν βαθμό από την δεύτερη θέση, υποδέχεται στο ΕΑΚ Μακροχωρίου τον Ολυμπιακό Νάουσας. Η ομάδα του Τάσου Ανθυμιάδη θέλει μόνο το “τρίποντο” και θα περιμένει “στραβοπάτημα” του Άτλα για να τον προσπεράσει στη βαθμολογία.

Ο ΓΑΣ Κοπανού, παρά την ήττα στην Παναγιωπούλα την προηγούμενη αγωνιστική από τη Δόξα, παρέμεινε στο κόλπο της ανόδου και υποδέχεται αύριο τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου. Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη απέναντι στους αντιπάλους τους, οι οποίοι με την επιτυχία τους κόντρα στην Πατρίδα, ουσιαστικά “κλείδωσαν” την υπόθεση παραμονή.

Ας δούμε το πρόγραμμα της αυριανής 20ης αγωνιστικής, με ώρα έναρξης στις 10.30 (μέσα στην παρένθεση το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

Δόξα Νάουσας – Νέα Γενεά Νικομήδειας  (0-4)

Απόλλων Λυκογιάννης – ΑΕ Σφηκιάς  (2-2)

ΓΑΣ Κοπανού – ΓΑΣ Ροδοχωρίου  (2-0)

Ακαδημία Βέροιας – Ολυμπιακός Νάουσας  (1-0)

ΑΣ Πατρίδας – Άτλας Ζερβοχωρίου  (0-1)

ΑΣ Ειρηνούπολης – Μακεδόνας Βέροιας  (4-1)

Ρεπό : Ελπίδα Μονοσπίτων

δείτε εδώ τη βαθμολογία και τους σκόρερς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected