B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕΠ / Ακαδημία Βέροιας – Δελτίο Τύπου

αεπ-ακαδημια

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ Α.Ε.Π.- ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

Συνεχίζουν την αγωνιστική τους δράση όλα τα τμήματα της Α.Ε.Π.- Ακαδημίας Βέροιας στα πλαίσια του τοπικού πρωταθλήματος. Τα τμήματα όλων των κατηγοριών που κατάφεραν να αγωνιστούν λόγω των κακών καιρικών συνθηκών του Σαββατοκύριακου που πέρασε έφεραν τα εξής αποτελέσματα:

Ήττα για την Α1

Δεν κατάφερε να αποσπάσει νίκη το ερασιτεχνικό τμήμα της ΑΕΠ- Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας από τον αντίπαλο Φίλιππο Μέσης το Σάββατο στη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Φίλιππος Μέσης – ΑΕΠ Βέροιας 2-0

Εικόνα παιχνιδιού: «Κόλλησε» στο βαρύ αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Φιλίππου Μέσης η ΑΕΠ και κατ’ επέκταση «κόλλησε» αγωνιστικά και βαθμολογικά. Η συνέχεια για την ομάδα των Ποντίων θα είναι δύσκολη αν δεν συνειδητοποιήσουν όλοι όσοι βρίσκονται μέσα στην ομάδα την πραγματικότητα και δεν αποδώσουν περισσότερα ώστε η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία.

Σύνθεση Α.Ε.Π.- Ακαδημίας Βέροιας: Οβεζύκογλου, Τζιβάρας Δ., Σιδηρόπουλος, Κιατικίδης, Δημούλτσης (62′ Σερασκέρης), Μπαντιάκας, Πίκος (73΄Σιούτης), Κατσουγιαννόπουλος, Κατσιγιαννόπουλος, Ζυγουλιάνος (62′ Λάμπρου), Κουτζημπασόπουλος.

Επόμενη αγωνιστική: την επόμενη εβδομάδα η ΑΕΠ αγωνίζεται με τον «Αχιλλέα» Νεοκάστρου στη Ραχιά.

Σπουδαία νίκη για την Α2

Το ερασιτεχνικό τμήμα της Ακαδημίας  που συμμετέχει στην Α2 κατηγορία,    αγωνίστηκε την Κυριακή στην έδρα της, στο ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας με την ομάδα του «Ολυμπιακού» Νάουσας και κέρδισε με το εντυπωσιακό σκορ 1-6.

Α.Ε.Π.-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ  –  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ:      6-1

Σκόρερ Α.Ε.Π.- Ακαδημίας:  2’ Τρούπκος, 24’- 44’ (πέναλτι) Καλτσάς, 32’ Τσαλακόπουλος, 65’ ΚαραπεΪδης, 78’ Νταμοτσίδης.

Εικόνα παιχνιδιού: Παίζοντας, απλά, σοβαρά και πειθαρχημένα η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας κατάφερε να ξεπεράσει σχετικά εύκολα την αντίσταση της νεανικής και ελπιδοφόρου ομάδας του «Ολυμπιακού» Νάουσας. Γενικά, έγινε ένα γρήγορο παιχνίδι με δύο ομάδες που η σκέψη και η προσπάθειά τους ήταν να παίξουν ποδόσφαιρο. Τυχεροί όσοι παραβρέθηκαν στο ΔΑΚ την Κυριακή, αφού παρακολούθησαν δύο νεανικές ομάδες να προσφέρουν ωραίο θέαμα.

Σύνθεση Α.Ε.Π.- Ακαδημίας Βέροιας: Φωτιάδης, Γκαλαίτσης, Αργυρόπουλος, Βασιλείου, Τσαλουχίδης, Τσαλακόπουλος, Γαβριηλίδης, Καραπείδης( 80’ Παπακωνσταντίνου), Τρούπκος, ( 72’ Μανουσαρίδης), Νταμοτσίδης, Καλτσάς( 67’ Τηλκερίδης).

Επόμενη αγωνιστική: Την Κυριακή, 24-2 η Α.Ε.Π.- Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίζεται στην έδρα του Μακεδόνα Βέροιας.

Αναβολή για το παιδικό

Το Σάββατο, 16-2 το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας Βέροιας δεν αγωνίστηκε, όπως ήταν προγραμματισμένο, με το ΓΑΣ Βέροιας λόγω της ομίχλης που υπήρχε στη Ραχιά. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στο γήπεδο της Ραχιάς. Το Σάββατο το απόγευμα ο προπονητής του παιδικού τμήματος κέρασε όλους τους παίκτες του τμήματος στην Εληά, όπου παρακολούθησαν τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΑΕΚ- ΠΑΟΚ.

Εκκλησιασμός για τα τμήματα υποδομής

Τα τμήματα προ- παιδικό, junior, pro- junior και bambino της Α.Ε.Π.-Ακαδημίας Βέροιας το Σάββατο που προηγήθηκε δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Ωστόσο, η μέρα δεν έμεινε ανεκμετάλλευτη, αφού οι προπονητές οδήγησαν όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές στην εκκλησία του Αγίου Αθανασίου στη Ραχιά, όπου ο πατέρας Αντώνιος με ιδιαίτερη ευχαρίστηση ευλόγησε τα παιδιά και τους μίλησε για τις αξίες του αθλητισμού και του χριστιανισμού.

Οι νεαροί αθλητές απόλαυσαν αυτή την ξεχωριστή συνάντηση και υποσχέθηκαν στον πατέρα Αντώνιο να τον επισκεφθούν ξανά στο μέλλον, ως «ευχαριστώ» για την αγάπη που τους έδειξε.

Το επόμενο Σάββατο 23/2 τα τμήματα υποδομής της Α.Ε.Π.- Ακαδημίας Βέροιας αγωνίζονται στη Ραχιά με το «Φίλιππο» Μελίκης.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα πρέπει να βρίσκονται στις καθιερωμένες στάσεις της πόλης και στα γραφεία του Συλλόγου στις: 9.30’ π.μ.

Ώρα έναρξης αγώνων: 10.45’

Η επιστροφή των παικτών θα γίνει στις: 13.15’

Χρώμα στολής: Πράσινο

Για την ΑΕΠ- Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας, Σίμπου Σοφία

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected