Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νεοκάστρου – Θύελλα Στενημάχου 3-0

Μία άνετη επικράτηση για τον Αχιλλέα, που επισκιάστηκε όμως από τον σοβαρότατο τραυματισμό του Δημήτρη Τσιούπρου στο 13ο λεπτό της συνάντησης. Ο 25χρονος επιθετικός των γηπεδούχων, σε μία ανύποπτη στιγμή, “κόλλησε” το πόδι του στο λασπωμένο τερέν και έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από τους πόνους. Το θέαμα ήταν σοκαριστικό και σύμφωνα με πληροφορίες του Imathia Sports News, ο τραυματισμός του είναι διαίτερα σοβαρός και η πρώτη διάγνωση κάνει λόγο για κάταγμα περόνης.

Τραυματίας αποχώρησε 20 λεπτά αργότερα και ο Δημήτρης Καφές, ο οποίος σε επικονωνία που είχαμε μαζί του μας είπε πως ένιωσε ένα μυικό τράβηγμα, ζήτησε αλλαγή για να μην ρισκάρει και σήμερα θα φανεί αν είναι κάτι σοβαρό.

Στον αγωνιστικό τομέα, οι “ασπρόμαυροι” ήταν σαφώς ανώτεροι από τους αντιπάλους τους και πέτυχαν την 16η νίκη τους στο πρωτάθλημα που τους διατηρεί στη δεύτερη θέση, σε απόσταση ενός βαθμού από τον πρωτοπόρο Ατρόμητο Διαβατού. Η ομάδα του Βασίλη Ιωάννου έπαιξε όσο χρειαζόταν, μετουσίωσε σε γκολ τις σημαντικές ευκαιρίες που δημιούργησε και επικράτησε της Θύελλας που μετά τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής, βρίσκεται σε δυσχερέστερη θέση.

Το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας στην έδρα των βυσσινί αποκτά χαρακτήρα “ζωής και θανάτου” αν και ο διαφαινόμενος υποβιβασμός της ΑΕ Αλεξάνδρειας στο τοπικό πρωτάθλημα περιπλέκει αρκετά τα πράγματα όσον αφορά την υπόθεση παραμονή. Η ομάδα του Γιάννη Γιάννου δεν κατάφερε να αντιδράσει στα τέρματα των γηπεδούχων και μοιραία ήρθε η 11η ήττα στο πρωτάθλημα.

Το πρώτο τέρμα της συνάντησης ήρθε από τα 11 βήματα, όταν ο Τοπαλίδης προσπάθησε να γεμίσει από τα δεξιά και η μπάλα βρήκε στο χέρι του Γιάννου,  με τον διαιτητή κ. Παυλίδη να δείχνει αμέσως την άσπρη βούλα. Εκτελεστής ο Δημήτρης Καφές, ο οποίος πέτυχε το 26ο του γκολ στο πρωτάθλημα, παραμένοντας στην κορυφή των σκόρερς αλλά νιώθει πλέον την…απειλή του δεύτερου στην κατάταξη Βασίλη Καρασαρίδη, ο οποίος με το χατ-τρικ στον αγώνα της ΑΕ Χαρίεσσας με τον Φίλιππο Μελίκης έφτασε τα 24.

Η απάντηση για την Θύελλα ήρθε στο 24′, όταν ο Μιχάλης Γιάννου βρέθηκε λίγο έξω από την περιοχή, έπιασε το δυνατό σουτ αλλά ο Σακελλαρίδης ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε με γροθιές. Το δεύτερο γκολ για τον Αχιλλέα ήρθε στο 36′ όταν ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος κινήθηκε ωραία στον άξονα, πέρασε κάθετη πάσα στον Λαμπριανίδη που με διπλή προσπάθεια και αφού απέκρουσε προς στιγμή ο Θεοδωρίδης έκανε το 2-0. Αυτό ήταν το 3ο γκολ του 26χρονου μέσου στο πρωτάθλημα.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, ενώ ήταν φανερό πως τόσο ο τραυματισμός του Τσιούπρου όσο και η εξέλιξη του αγώνα στο Γιαννακοχώρι επηρέασαν τους γηπεδούχους. Η μοναδική ευκαρία πριν το 3ο γκολ που καταγράφηκε ήταν ένα σουτ του Μοσχόπουλου στο 61′ που πέρασε λίγο έξω από το δοκάρι του Θεοδωρίδη για να έρθει ο Τοπαλίδης στο 78′ να τριπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, δεχόμενος ωραία κάθετη πάσα του Τζεϊρανίδη και πλασάροντας ιδανικά.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Παυλίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Βαλκάνο και Κελεσίδη.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νεοκάστρου : Σακελλαρίδης, Βαλδήρ, Χαραλαμπίδης, Μπούφι, Κουβατσίδης, Λαμπριανίδης, Παπαδόπουλος Π., Τσιούπρος (13′ λ.τ. Τζειρανίδης), Καφές (32′ λ.τ. Μοσχόπουλος), Ντούλας, Τοπαλίδης (84′ Μηλιώτης Β.)

Θύελλα Στενημάχου : Θεοδωρίδης, Σταμάτης Α., Γκαντζίδης, Κώτελης, Αδαμίδης (68′ Αγγελίδης), Σταμάτης Θ. (78′ Σταμάτης Π.), Σφυντιλάς (46′ Παπαλεξίου), Γιάννου, Ματάτης, Γίδαρης Κ., Γίδαρης Δ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected