Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

AE Καψόχωρας – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 2-5

“Τα φαινόμενα απατούν” λέει το γνωστό ρητό, το οποίο ταιριάζει…γάντι στην περίπτωση του αγώνα της ΑΕ Καψόχωρας με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Ερασιτεχνικής. Και ενώ οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ήθελαν διακαώς τους 3 πόντους για να πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα, εντούτοις ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που υπερίσχυσε κατά κράτος των αντιπάλων του και με το ευρύ 5-2 έβαλε σε…μπελάδες τους γηπεδούχους.

Η ομάδα του Στέλιου Διτσόλα…έμεινε ψυχή τε και σώματι στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής στο Γιαννακοχώρι, όπου έπαιξε το καλύτερο της παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Η εικόνα που παρουσίασε το Σάββατο ήταν εκ διαμέτρου αντίθετη και απογοήτευσε τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο της Καψόχωρας. Το μέλλον κρίνεται αβέβαιο, ειδικά μετά τον διαφαινόμενο υποβιβασμό της ΑΕ Αλεξάνδρειας από τη Δ’ Εθνική, ενώ το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι ιδαίτερα δύσκολο για τους “κοκκινόμαυρους”.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Σάββα Αβετίδη παρέδωσε μαθήματα επιθετικού ποδοσφαίρου και έχοντας σε εξαιρετική μέρα τους Σπύρο και Θανάση Κίτσα κατάφερε και έφυγε με το “διπλό” από την Καψόχωρα και μάλιστα με το ευρύ 5-2.

Τα γκολ της αναμέτρησης

10′ Ωραία κίνηση του Στέλιου Διτσόλα από τα δεξιά, θα πασάρει παράλληλα στον Βαλάντη Κίτσα και αυτός με κοντινό πλασέ θα νικήσει τον Θεοδώρου. Ο σκόρερ δεν θα πανηγυρίσει το γκολ, σεβόμενος το γεγονός πως μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με την ασπρόμαυρη φανέλα (1-0).

23′ Ο Σπύρος Κίτσας θα βρεθεί διαγώνια δεξιά στο ύψος της περιοχής μετά από πάσα του Χαρισούδη και με ωραίο ευθύβολο σουτ θα ισοφαρίσει για την ομάδα του (1-1).

25′ Και πάλι ο Σπύρος Κίτσας θα χριστεί σκόρερ για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα γίνει κάτοχος της μπάλας μετά από κόντρες και από το ύψος του πέναλτι θα κάνει την ολική ανατροπή (1-2).

39′ Σέντρα του Τζέπη στην πλάτη της άμυνας της Καψόχωρας, ο Θανάσης Κίτσας θα μπει στην περιοχή και με πλασέ θα ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 1-3.

49′ Σέντρα του Θανάση Κίτσα από αριστερά, ο Λαδάς στο πρώτο δοκάρι θα πιάσει την κεφαλιά και η μπάλα για τέταρτη φορά στα δίχτυα του Μεντεσίδη (1-4).

56′ Εντυπωσιακό γκολ από τον Θανάση Κίτσα, ο οποίος θα περάσει 3 αμυντικούς στον άξονα, θα μπει στην περιοχή και με εξαιρετικό τελείωμα θα πετύχει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση και πέμπτο για την ομάδα του (1-5).

72′ Παράλληλη πάσα του Σωτηρόπουλου από αριστερά, κάτοχος της μπάλας ο Βαλάντης Κίτσας και με πλασέ θα διαμορφώσει το τελικό 2-5.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Νατσούρα και Σαρηγιαννίδη.

Συνθέσεις

ΑΕ Καψόχωρας : Μεντεσίδης, Μουσκεφτάρας (70′ Μανάκης), Νιάκας, Διτσόλας, Κίτσας, Πιπιλιάρης, Παπαδιάς, Σταμούλης, Φραδέλος, Όμπιντικ (66′ Σωτηρόπουλος), Πουρλιοτόπουλος (49′ Νοτόπουλος).

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Θεοδώρου, Μπουκλάς Α., Κίτσας Λ.Δ., Μπουκλάς Γ.Λ. (70′ Κίτσας Δ.), Κίτσας Λ.Π., Κίτσας Σ., Τζέπης, Πατατούκας, Λαδάς (82′ Στεργιόπουλος), Χαρισούδης, Κίτσας Θ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected