Κατηγορίες
Super League 1

Βέροια – Επιστροφές ενόψει Ξάνθης

γεωργεαςΠερισσότερες λύσεις έχει στα χέρια του ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Βέροιας το Σάββατο με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Αρχικά, οι Γεωργέας και Μπαργκάν ανέβασαν ρυθμό στην προπόνηση της Τρίτης και αναμένεται να τεθούν στη διάθεση της ομάδας για το σαββατιάτικο παιχνίδι, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τον Σνάουτσνερ, που υπέστη κάκωση μηνίσκου στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Παράλληλα, έφτασαν τα δελτία των νεοαποκτηθέντων Μπερτίν και Ρεάνο, οι οποίοι μπορούν να παίξουν άμεσα με τη φανέλα της Βέροιας, ωστόσο δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη με τις μπλε κάρτες των Ντομπρασίνοβιτς και Ίσραελ.

Για το παιχνίδι με την Ξάνθη, δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος Νίκος Γεωργιάδης και ο ανέτοιμος Καλί.

Εν τω μεταξύ, οι «Queen’s Boyz» διοργανώνουν εκδρομή για την Ξάνθη, προκειμένου να σταθούν δίπλα στους παίκτες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη και να τους βοηθήσουν να πάρουν το πολύτιμο «διπλό».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο Σ.Φ. ΒΕΡΟΙΑΣ «Queen’s Boyz» ανακοίνωσε ότι διοργανώνει το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου εκδρομή στην Ξάνθη για τον αγώνα Skoda Ξάνθη – ΒΕΡΟΙΑ.

Συγκέντρωση 11:30 στα ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ του συνδέσμου (Εντός Cafe – Internet RAF). Τιμή Εκδρομής 20 ευρώ μαζί με το εισιτήριο του αγώνα. Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του συνδέσμου και στο τηλ. 698 307 2012».

*veriafc.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected