B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

Ημιτελικοί LIVE εδώ!

livescore

Η εξέλιξη των αγώνων ΕΔΩ! Πατήστε συχνά F5 για να βλέπετε την εξέλιξη των δύο αγώνων.

Νηρέας Βέροιας – Αχιλλέας Νεοκάστρου  

Τελικό αποτέλεσμα 1-2

88′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Γέμισμα του Τοπαλίδη από δεξιά, οι αμυντικοί σηκώνουν τα χέρια για οφ-σάιντ και μένουν στη θέση τους, ο Βαλδήρ θα βγει στην πλάτη, ο Λύχνας θα κάνει έξοδο αλλά ο έμπειρος αμυντικός του Αχιλλέα θα τον περάσει και σε κενή εστία θα δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς (1-2).

81′ Συνεχίζει την έντονη επιθετικότητα ο Αχιλλέας. Σέντρα του Λαμπριανίδη από δεξιά, ο Βαλδήρ θα πιάσει την κεφαλιά, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

80′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αχιλλέα να κάνει το 1-2! Ο Τοπαλίδης θα κάνει τη σέντρα από δεξιά, ο Βαλδήρ θα γίνει αποδέκτης της μπάλας, θα πασάρει στον Μπούφι, αυτός απέναντι από τον Λύχνα δεν θα καταφέρει να τον νικήσει.

78′ Δεύτερη αλλαγή για τον Νηρέα, ο Καραπουρναλίδης στη θέση του Βάσσου.

75′ Αναγκαστική αλλαγή για τον Νηρέα. Ο Ευθυμιάδης θα γλιστρίσει στο βρεγμένο τερέν και θα χτυπήσει στον ώμο. Ο έμπειρος επιθετικός θα βγει με έντονους πόνους από τον αγωνιστικό χώρο και τη θέση του θα πάρει ο Χατζάρας.

72′ Σέντρα του Μπούφι από δεξιά, ο Τοπαλίδης θα γίνει αποδέκτης της μπάλας, θα πασάρει στον αμαρκάριστο Λαμπριανίδη, κακό σουτ του τελευταίου, θα μπλοκάρει ο Λύχνας

70′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Εκτέλεση κόρνερ του Μπούφι από αριστερά, ο Μοσχόπουλος πιο ψηλά απ’ όλους και η μπάλα στα δίχτυα (1-1)!

64′ Αλλαγή για τον Αχιλλέα. Ο Καφές δεν μπορεί να συνεχίσει και ο Πήχας θα πάρει τη θέση του. Αμέσως μετά ο Τοπαλίδης θα κάνει ωραία κίνηση από δεξιά, το σουτ όμως που θα επιχειρήσει θα περάσει λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Λύχνα.

58′ Χαμένο πέναλτι για τον Αχιλλέα! Ο Ντούλας θα μπει στην περιοχή και θα βρεθεί στο έδαφος σε ανατροπή από τον Μουρτζίλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο παθών, αλλά ο Λύχνας απέκρουσε με τα πόδια!

53′ Αντεπίθεση για τον Νηρέα, ο Ευθυμιάδης θα πιάσει δυνατό διαγώνιο σουτ, η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σακελλαρίδη

52′ Εκτέλεση κόρνερ και πάλι ο Μπούφι, διώχνει ο Χειμωνίδης προς την πλευρά του μέσου του Αχιλλέα, αυτός θα σεντράρει και ο Λύχνας θα προλάβει προ του Βαλδήρ και θα μπλοκάρει τη μπάλα.

50′ Εκτέλεση κόρνερ του Μπούφι από αριστερά, η μπάλα περνά απ΄όλους και στο δεύτερο δοκάρι ο Ντούλας με προβολή θα στείλει τη μπάλα λίγο άουτ.

46′ Αλλαγή για τον Αχιλλέα, ο Καφές στη θέση του Βαγγέλη Μηλιώτη

Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου

45+1′ Συρτή σέντρα του Μπούφι από αριστερά, ο Λαμπριανίδης δεν θα προλάβει να κάνει την προβολή και η μπάλα θα περάσει άουτ

40′ Μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων να διπλασιάσουν τα τέρματα τους! Ο Μπούκας θα κάνει κίνηση από τα δεξιά, θα κάνει την παράλληλη σέντρα και ο Κωτσόπουλος δεν θα προλάβει για εκατοστά να βρει τη μπάλα και να τη σπρώξει στα δίχτυα.

39′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Εντυπωσιακή επέλεση του Βάσσου στον άξονα, περνά δύο αμυντικούς, πασάρει αριστερά στον αμαρκάριστο Ευθυμιάδη και αυτός με σουτ και αφού η μπάλα κολλήσει προσωρινά στο τερέν θα κάνει το 1-0 για τον Νηρέα, μέσα σε αποθέωση!

38′ Εκτέλεση φάουλ του Λαμπριανίδη λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα μόλις άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

4′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Νηρέα! Ο Φωτιάδης θα περάσει εξαιρετική κάθετη πάσα στον Δημούλτση, αυτός τετ-α-τετ με τον Σακελλαρίδη, το σουτ που θα επιχειρήσει θα βρει το δεξί κάθετο δοκάρι του Σακελλαρίδη.

Το παιχνίδι ξεκινά κανονικά και ανάλογα με την εξέλιξη θα κριθεί η συνέχιση του. Στον πάγκο τελικά για τον Αχιλλέα ο Δημήτρης Καφές. Κανονικά στην ενδεκάδα για τον Νηρέα ο Τέλης Ευθυμιάδης. Στο γήπεδο της Μέσης βρίσκονται περίπου 30-40 θεατές.

Συνθέσεις των δύο ομάδων

Νηρέας Βέροιας : Λύχνας, Βάσσιος, Μουρτζίλας, Μπούκας, Χειμωνίδης, Φωτιάδης, Κακαβέλας, Ναυρινιάδης, Κωστόπουλος, Δημούλτσης, Ευθυμιάδης.

Αχιλλέας Νεοκάστρου : Σακελλαρίδης, Βαλδήρ, Χαραλαμπίδης, Μοσχόπουλος, Μπούφι, Κουβατσίδης, Λαμπριανίδης, Τζεϊρανίδης, Ντούλας, Τοπαλίδης, Μηλιώτης Β.

Μακροχώρι – Αχιλλέας Νάουσας 

Τελικό αποτέλεσμα 2-0

83′ Αλλαγή για τον Αχιλλέα. Ο Σαμαράς στη θέση του Ορδουλίδη.

74′ Αλλαγή για το Μακροχώρι, ο Καλούδης στη θέση του Βούλγαρη.

69′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Εντυπωσιακό σουτ του Θεοδωρίδη από τα 30 μέτρα η μπάλα στο “Γ” της εστίας και 2-0!

68′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αχιλλέα να ισοφαρίσει! Εκτέλεση φάουλ του Τουμαρά από δεξιά, η άμυνα του Μακροχωρίου θα σαστίσει από ένα σφύριγμα που ακούγεται από την κερκίδα και ο Ορδουλίδης με κεφαλιά θα στείλει τη μπάλα στο δοκάρι.

66′ Αλλαγή για το Μακροχώρι. Ο Σάκης Γεωργίου, που επανέρχεται μετά από αρκετό διάστημα, στη θέση του Ξαγοράρη.

65′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αχιλλέα. Ο Κακούδης θα βγει στην πλάτη της άμυνας, ο Σταματέλος φαίνεται να του βρίσκει τα πόδια αλλά ο επιθετικός των “κυανόλευκων” θα συνεχίσει τη φάση και θα πλασάρει πάνω από το δοκάρι.

59′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Ο Αντώνης Ηλιάδης θα επιχειρήσει τη σέντρα από δεξιά, η μπάλα σύμφωνα με τον διαιτητή κ. Βρέσκα θα βρει στο χέρι του Γιάτσου και το Μακροχώρι θα κερδίσει πέναλτι. Την εκτέλεση του ανέλαβε ο Ζαρογιάννης, ανοίγοντας το σκορ (1-0)

50′ Τετ-α-τετ του Μπάκανου, που βγήκε στην πλάτη της άμυνας, αλλά ο Κασαπίδης θα πει και πάλι “όχι” στον αμυντικό του Μακροχωρίου. Στη φάση αυτή οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για οφ-σάιντ.

47′ Σέντρα του Βελλίνη από δεξιά, από κοντά ο Ξαγοράρης με κεφαλιά θα στείλει τη μπάλα λίγο άουτ.

Έναρξη  δευτέρου ημιχρόνου

45′ Κάθετη πάσα του Ξαγοράρη στον Αντώνη Ηλιάδη, φεύγει στην πλάτη της άμυνας και στο τετ-α-τετ με τον Κασαπίδη θα στείλει τη μπάλα ψηλά άουτ.

34′ Ο Κασαπίδης εξελίσσεται σε ήρωας του αγώνα! Πριν τη φάση όμως είχαμε έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων, καθώς σε μια κάθετη πάσα του Βλαχοδήμου στον Κακούδη, αυτός βγήκε στην πλάτη της άμυνας “φάτσα” με το τέρμα, αλλά ο βοηθός κ. Μαυρόπουλος σήκωσε τη σημαία για οφ-σάιντ. Στην εκτέλεση του ελεύθερου, ο Βελλίνης θα πιάσει ένα πολύ δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής και ο πορτιέρο του Αχιλλέα θα εκτιναχθεί αποκρούοντας τη μπάλα σε κόρνερ!

32′ Απειλεί και πάλι το Μακροχώρι. Πολύ ωραίο “ένα-δύο” από τα δεξιά Αντώνη Ηλιάδη-Σαλέπη, σέντρα του δεύτερου στην καρδιά της άμυνας, ο Βελλίνης θα πιάσει κεφαλιά-ψαράκι και πάλι ο Κασαπίδης θα αποκρούσει εντυπωσιακά και ο Ορδουλίδης στην επαναφορά θα διώξει σε κόρνερ.

14′ Νέα μεγάλη ευκαρία για τους γηπεδούχους. Ο Αντώνης Ηλιάδης θα κάνει κούρσα από τα δεξιά, θα επιχειρήσει τη σέντρα, ο Γρηγόρης Ηλιάδης πιο ψηλά απ’ όλους θα πιάσει την δυνατή κεφαλιά, εντυπωσιακή απόκρουση του Κασαπίδη σε κόρνερ που…απογειώθηκε!

1′ Πρώτη φάση του αγώνα και ευκαιρία για το Μακροχώρι. Ο Αντώνης Ηλιάδης θα μπει στην περιοχή από πλάγια αριστερά, θα “σπάσει” τη μπάλα στον επερχόμενο Βούλγαρη, αυτός από πολύ καλή θέση θα πιάσει ένα αδύναμο πλασέ που θα μπλοκάρει ο Κασαπίδης.

Στο γήπεδο βρίσκονται περίπου 40 θεατές και το γήπεδο είναι σε καλή κατάσταση. Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Παρασίου και Μαυρόπουλο. Πριν την έναρξη κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για το χαμό της μητέρας του πρώην ποδοσφαιριστή του Μακροχωρίου και νυν  του Ατρόμητου Διαβατού, Νικήτα Σαρηγιαννίδη.

Συνθέσεις των δύο ομάδων

Μακροχώρι : Σταματέλος, Θεοδωρίδης, Συμεωνίδης Χ., Ηλιάδης Γ., Σαλέπης, Ζαρογιάννης, Ηλιάδης Α., Ξαγοράρης, Βούλγαρης, Τσακαλίδης, Βελλίνης.

Αχιλλέας Νάουσας : Κασαπίδης, Γιάτσος, Στέφος, Θεοδοσιάδης, Ορδουλίδης, Μπαξεβάνος, Παπατάνος, Βύζας, Κακούδης, Βλαχοδήμος, Τουμαράς.

*powered by Imathia Sports News

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected