Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ένωση Αποστόλου Παύλου – Ανακοίνωση

ΜακροχώριΔελτίο Τύπου

Με αφορμή σχόλια αθλητικών συντακτών και site , σχετικά με την λειτουργία της ποδοσφαιρικής ομάδας μας, η Διοίκηση του συλλόγου εκφράζει την πλήρη στήριξη του προπονητή και των αθλητών της ομάδας, οι οποίοι με την δουλειά και την απόδοση τους έχουν δικαιώσει, Πρόεδρο και Δ.Σ, με την παραδοχή όλων των αντιπάλων για το ποδοσφαιρικό ήθος, την λειτουργία, την φιλοξενία και κυρίως το ποιοτικό ποδόσφαιρο την ομάδας μας.

Διάφορα σχόλια και υποδείξεις σχετικά με πιστεύω και θέλω δεν μας αφήνουν αδιάφορους, αντιθέτως μας προτρέπουν ή βοηθούν να γίνουμε καλύτεροι και με τα λάθη μας, που κρινόμαστε βελτιωνόμαστε για να φτάσουμε σε καλύτερο επίπεδο. Η ομάδα μας κάνει πρωταθλητισμό, είναι σε στάδιο παραγωγής παικτών και θέλουμε την συμπαράσταση του κόσμου, ακόμη και αν αυτή τη συμπαράσταση την δείχνουν με λάθος τρόπο.

Υ.Σ. Mε την παρούσα για Διοίκηση και προπονητή, για υπενθύμιση, η ομάδα μας πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα με την διαδικασία των μπαράζ έχει κερδίσει την άνοδο της στην Δ΄ εθνική έχει κατακτήσει δύο φορές συνεχόμενα το κύπελλο ΕΠΣΗ, έχει κερδίσει την συμμετοχή της στο φετινό τελικό για Τρίτη φορά και έχει δώσει αθλητές σε επαγγελματικές κατηγορίες. Εάν ένας αθλητικός σύλλογος δεν είναι έτσι υγιής, αφήνουμε τον φίλαθλο κόσμο να το κρίνει…….. και ο λόγος για το χρώμα της στολής μας ακολουθούμε τον ΦΡΑΝΣΟΥΑ ΝΤΕ ΛΑ ΡΟΣΦΟΥΚΟ που είπε «όποιος υπερηφανεύεται για την καταγωγή του, παινεύει κάτι που ανήκει σε άλλον». Και κλίνουμε με το απόφθεγμα του ΓΚΑΛΙΛΕΟ ΓΚΑΛΙΛΕΙ «δεν μπορείς να διδάξεις τίποτα στον άνθρωπο. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον βοηθήσεις να ανακαλύψει αυτό που έχει μέσα του».

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected