Κατηγορίες
Γενικά

Αιγινιακός – Χωρίς τον Μποταϊτη στην Κρανούλα

μποταιτηςΝα διατηρηθεί στα υψηλά βαθμολογικά στρώματα, κάνοντας ακόμα ένα άλμα προς την άνοδο, καλείται η ομάδα του Αιγινίου, που την Κυριακή δοκιμάζεται στην έδρα της νεανικής πλέον (και θεωρητικά αποδυναμωμένης το χειμώνα), Δόξας Κρανούλας. Η ομάδα της Πιερίας οφείλει να επιβεβαιώσει τη «στάμπα» του φαβορί και να κατακτήσει το διπλό, σε συνέχεια της νίκης στα χαρτιά με την Τσαριτσάνη (αγνοεί πάντως το τρίποντο από την επιτυχία με τον Τύρναβο).

Ο Γιάννης Βλάχος είδε με ικανοποίηση τον Γιάννη Γιαντσέλη να ξεπερνά την ίωση και έτσι ο υψηλόσωμος στόπερ θα συμπεριληφθεί στην αποστολή που το Σάββατο θα ταξιδέψει για τα Γιάννενα. Εκτός μάχης θα μείνει ο αρχηγός, Ηλίας Μποταϊτης, αφού ο έμπειρος χαφ ένιωσε μικροενόχληση στον δικέφαλο και προληπτικά «κόπηκε» από την 20άδα, για να προφυλαχθεί. Από την αποστολή αποκλείστηκαν και οι Γκατζολάρι, Μιλκούδης, Ράπτης, Σαββίδης, Καθάριος και Προβατίδης. Νέο πρόσωπο θα είναι ο Λεωνίδας Αχαλινόπουλος, που εξέτισε την ποινή του, αλλά και ο γκολκίπερ, Μιχάλης Ψωμιάδης, που διεκδικεί τη θέση στα δοκάρια από τον Πέτρο Μπαϊμάκη.

Βεβαίως, στον Αιγινιακό περιμένουν πολλά από το… βαρύ πυροβολικό τους, τον Πέτρο Ζουρούδη, ευελπιστώντας ότι ο έμπειρος νεοαποκτηθείς φορ θα ανοίξει λογαριασμό με τα αντίπαλα δίχτυα. Τέλος, σε γνώριμα λημέρια θα βρεθεί ο Γιώργος Τσακτάνης, που μέχρι πρότινος ανήκε στην Κρανούλα.

*Δημήτρης Δερμίσης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected