Football League - Ποδόσφαιρο

Βατανιακός – Ο Γκαγκάτσης δικηγόρος της ομάδας στην ένσταση της Καλαμαριάς!

γκαγκατσηςΣτις αίθουσες του αθλητικού δικαστή κρίνεται η τύχη του αγώνα του Απόλλωνα Καλαμαριάς με τον Βατανιακό, που είχε βρει νικητές με 1-2 τους Κατερινιώτες. Η ένσταση των «κοκκινόμαυρων» κατά του κύρους του αγώνα μετά από μια πρώτη αναβολή (απουσία του δικηγόρου του Βατανιακού) εκδικάστηκε τελικά την Πέμπτη.

Οι δυο ομάδες παρουσίασαν τα απαραίτητα στοιχεία για να τεκμηριώσουν τις θέσεις τους, ενώ έχουν δικαίωμα να καταθέσουν τα υπομνήματά τους ως την επόμενη Πέμπτη.

Η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί σε δυο εβδομάδες (ενδεχομένως σε δυο Πέμπτες ή Παρασκευές), ενώ αμφότερες οι πλευρές εκπροσωπήθηκαν από τους νομικούς συμβούλους τους.

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι τον Βατανιακό στη δικαστική αυτή περιπέτεια εκπροσωπεί νομικά ο ίδιος ο Βασίλης Γκαγκάτσης, ο άλλοτε πρόεδρος της ΕΠΟ! Στην αντίπερα όχθη, επικεφαλής στο νομικό επιτελείο των Ποντίων είναι ο Βαγγέλης Χατζηιωάννου.

Από την πλευρά του Βατανιακού στέκονται σε ένα δεδικασμένο της Δ΄ Εθνικής για τη συμμετοχή παικτών άνω των 32 ετών, ενώ από τους «ροσονέρι» το αντέκρουσαν αναφέροντας ότι ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος και δεν επιδέχεται αμφισβήτηση, αφού δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση άνω των τεσσάρων εκπαιδευόμενων κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, με τις δυο περιπτώσεις να μην ταυτίζονται.

Και στις δυο «παρατάξεις» υπάρχει αισιοδοξία για δικαίωση, αλλά σε αυτή τη φάση πρέπει να αφήσουν στο… συρτάρι το συγκεκριμένο ζήτημα, αφού προέχει η προσήλωση στα αγωνιστικά τους καθήκοντα.

*Μπάμπης Πεϊδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected