Κατηγορίες
Μικτές Ημαθίας

Μικτές Ημαθίας – Στην Καστοριά την Τετάρτη 27/2

image001Την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013 στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής του β’ γύρου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων,  οι Μικτές ομάδες Παίδων και Νέων της ΕΠΣ Ημαθίας θα τεθούν αντιμέτωπες με τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Καστοριάς στο ΟΑΚΑ Καστοριάς.   Ο αγώνας των Παίδων θα ξεκινήσει στις 12.45 με διαιτητή τον κ. Μαρόπουλο Νικ. και βοηθούς τους κκ Τσιμεντερίδη Στ. και Κωνσταντινίδη Αναστ., ενώ ο αγώνας των Νέων θα αρχίσει στις 15.00 με πρώτο διαιτητή  τον κ. Τσιμεντερίδη Στ.  και με τους ίδιους βοηθούς, όλοι του Συνδέσμου Κοζάνης.

Οι ομάδες της Ημαθίας δείχνουν σαφέστατα καλύτερη εικόνα από τους αντιπάλους, παρόλα αυτά ο ενωσιακός προπονητής κ. Λυμούσης δεν ησυχάζει και ζητά από τους παίκτες αυτοσυγκέντρωση και σοβαρότητα στα παιχνίδια, για να δικαιώσουν την μέχρι τώρα πορεία τους. Η ομάδα των Νέων της Ημαθίας μετά την ανέλπιστη ισοπαλία με τα Γρεβενά, καλείται να παρουσιάσει την καλύτερη εικόνα και να κερδίσει τον αγώνα, για να πανηγυρίσουν οι παίκτες της μια αγωνιστική πριν το τέλος την πρώτη θέση.  Αντίθετα οι  Παίδες θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις δικαιώνοντας όλους όσους πίστευαν από την αρχή στις δυνατότητές τους. Περιμένουμε τις ομάδες του Νομού μας να γυρίσουν με τις καλύτερες εντυπώσεις και φυσικά με νικηφόρα αποτελέσματα.

Προπόνηση την Δευτέρα 25/2

Ο ενωσιακός προπονητής έχει καλέσει για την Δευτέρα 25/2 στις 3.30 μμ στο γήπεδο Παλατιτσίων, από είκοσι παίκτες σε κάθε τμήμα, με σκοπό να δουλέψει καλύτερα σε θέματα τεχνικοτακτικής, σε συνεργασίες και αυτοματισμούς. Θα απουσιάσουν από τους Νέους ο Θεοδωρόπουλος και από τους Παίδες ο Λύτης. Να σημειωθεί πως οι ομάδες θα αγωνισθούν σε γήπεδο με χόρτο και θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές να έχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό, ακόμη και για δύσκολες καιρικές συνθήκες. Μετά το τέλος της προπόνησης της Δευτέρας, θα ανακοινωθεί και η αποστολή των παικτών των δυο τμημάτων για την Καστοριά.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ 

Για τους αγώνες των ομάδων μας, που θα γίνουν την  Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου στην Καστοριά, η Τεχνική Επιτροπή Μικτών ομάδων Ημαθίας κάνει γνωστό ότι οι παίκτες που θα επιλεγούν και θα είναι στην αποστολή από την περιοχή της Νάουσας, θα συγκεντρωθούν στις 9.15 το πρωί μπροστά στην πάνω πύλη του Σταδίου της Νάουσας, όπου  στις 9.30, θα γίνει αναχώρηση με λεοφωρείο, για Βέροια. Οι υπόλοιποι παίκτες των γύρω περιοχών του Νομού, θα βρίσκονται στο Εθνικό Στάδιο της Βέροιας στις 9.45 το πρωί, έχοντας τον απαραίτητο αθλητικό εξοπλισμό (άσπρες κάλτσες-επικαλαμίδες-παπούτσια για  χόρτο) και  φυσικά τα ΔΕΛΤΙΑ Αθλητικής Ιδιότητας όσοι ΔΕΝ τα έχουν φέρει.

 Δελτίο Τύπου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected