Κατηγορίες
Αθλήματα

Ποσειδώνας Βέροιας – ΣΦΚ Πιερικός 0-3 σετ (10-25, 7-25,4-25)

βολει γυναικωνΑήττητες παρέμειναν οι παγκορασίδες του Πιερικού αφού νίκησαν και μέσα στην Βέροια τον Ποσειδώνα, παραμένοντας έτσι χωρίς ήττα για 3 χρόνια(!)  έχοντας κατακτήσει τα δυο τελευταία πρωταθλήματα, ενώ την φετινή χρονιά έχουν πετύχει 9 στις 9 νίκες και 27 – 0!!! σετ, έχοντας έτσι το απόλυτο σε νίκες και σετ.

Στο παιχνίδι της Βέροιας τα κορίτσια του Πιερικού έδειξαν για ακόμη ένα παιχνίδι γιατί θεωρούνται ομάδα μοντέλο, ενώ παράλληλα έχουν κερδίσει την φετινή χρονιά και το πρωτάθλημα των κορασίδων βάζοντας πλώρη για το νταμπλ και την τρίτη συνεχόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος των παγκορασίδων.

Τα κορίτσια του Πιερικού όπως δείχνει και το σκορ δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην ομάδα της Βέροιας να πιστέψει ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλό, αφού με συνοπτικές διαδικασίες νίκησε πολύ εύκολα με 3 – 0 σετ.

Χειροκροτούμενη απ’ όλους όσους παρευρέθηκαν στο γήπεδο της Βέροιας δείχνοντας ένα μέρος του πλούσιου ταλέντου τους. Με πολύ καλό σερβίς, υποδοχή και αποτελεσματική επίθεση τα κορίτσια του Πιερικού έδειξαν πως παίζεται το βόλεϊ σε μικρή ηλικία σε υψηλό ποιοτικά επίπεδο.

Η βαθμολογία

1. ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 16

2. ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 15

3. ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 14

4. ΠΑΝΘΕΟΝ 12

5. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 12

6. ΜΕΛΙΚΗ 12

7. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 10

8. ΒΑΦΥΡΑΣ 9

9. ΠΑΝΘΕΟΝ 8

*Μπάμπης Πεϊδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected