Super League 1

Αστέρας Τρίπολης VS Λεβαδειακός – Με…φόντο την Ευρώπη!

Αστέρας Τρ.-Λεβαδειακός: Τα παλικάρια από τη Λιβαδειά στην Τριπολιτσά | onsports.gr

Ευρωπαϊκή… μάχη στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, όπου ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.

Οι Αρκάδες υποδέχονται τους Βοιωτούς στις 15:00 (Novasports 3, Onsports) στην αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία της δεύτερης… μέρας της αγωνιστικής και οι γηπεδούχοι θέλουν το «τρίποντο» προκειμένου να επιστρέψουν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και οι «πράσινοι» για να μπουν στην πρώτη πεντάδα.

Με Κοντοέ και Σανκαρέ

Στην αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για την αναμέτρηση με τους Βοιωτούς βρίσκονται οι Γιάννης Κοντοέ και Πάπα Σανκαρέ, ενώ αντίθετα, εκτός πλάνων του Σάκη Τσιώλη είναι ο Καστέλς που υποφέρει από τραυματισμό.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Φούλοπ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Κοντοές, Πιπίνης, Φορμίκα, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Αλβάρεζ, Σέττι, Φραγκουλάκης, Ναβάρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Έγκον, Ουρτάδο, Κάφα, Καλαντζής και Λένσε.

Χωρίς Βασιλείου και Χοσέμι

Μόνο οι απουσίες των τιμωρημένων Βασιλείου και Χοσέμι προβληματίζουν τον Γιώργο Παράσχο στον Λεβαδειακό. Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το Σάββατο και αναχώρησαν για την Τρίπολη με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Η αποστολή του Λεβαδειακού: Κυριακίδης, Κασμερίδης, Μουλόπουλος, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Νικολακάκης, Γεωργίου, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μεντί, Μαχαίρας, Μάρτινς, Καγιεχόν, Μπουμάλ, Μίλιεβιτς, Ακόστα, Ρομέου, Πόι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected