Super League 1

Πλατανιάς VS ΑΕΚ – Το κρίσιμο σταυροδρόμι!

Πλατανιάς – ΑΕΚ: Από εκεί που… ξεκίνησε  | onsports.gr Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Πλατανιά, την πρώτη ομάδα επί της οποίας πήρε τη νίκη και θέλει να πετύχει κάτι ανάλογο και στον δεύτερο γύρο.

Από τη στιγμή που αρκετές ομάδες βρίσκονται κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού και με ένα μικρό σερί δύο νικών καταφέρνουν και ξεφεύγουν, όλα παραμένουν ανοιχτά σε ό,τι αφορά τη «μάχη» της παραμονής. Ο Πλατανιάς προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες που του έδωσαν σπουδαία βαθμολογικά ανάσα.

Απέναντι σε Άρη και ΟΦΗ έκανε πολύ καλή εμφάνιση και πήρε δίκαια το τρίποντο. Απόψε φιλοξενεί την ΑΕΚ με μοναδικό στόχο να τριτώσει το καλό και να ξεφύγει ακόμα περισσότερο.  Στην αποστολή δεν μετέχουν οι τραυματίες Μπέλιτς και Κανακούδης, όπως και ο τιμωρημένος Ποτουρίδης.

Η αποστολή του Πλατανιά: Αγκιλέρα, Αναστασάκος, Αργυρόπουλος, Γιακουμάκης, Γιάννου, Γκονζάλες, Δέντσας, Δημήτρης, Κάλαϊτζιτς, Κάστελς, Κηπουρός, Κουρτεσιώτης, Λαζαρίδης, Μαραγκουδάκης, Μαρτσάκης, Μιρτσέτα, Ναζλίδης, Στόλερ, Τέτε.

Να δώσει συνέχεια στο σερί των έξι αγώνων χωρίς ήττα όπου μετράει τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες θέλει η ΑΕΚ. Ο Πλατανιάς φέρνει μόνο ευχάριστες μνήμες στην Ένωση, καθώς απέναντί του, ξεκίνησε την αντεπίθεσή της παίρνοντας την πρώτη της φετινή νίκη για να ακολουθήσουν ακόμα έξι. Αν επικρατήσει ξανά θα κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της και ουσιαστικά θα μπορεί να κοιτάξει ψηλότερα και τα play-off.

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά προβλήματα, μοναδική σοβαρή απουσία για τους «κιτρινόμαυρους» είναι αυτή του Αντώνη Ρίκκα. Ο αμυντικός μέσος της Ένωσης έχασε πολλές προπονήσεις αυτή την εβδομάδα κι ο Γερμανός τεχνικός προτίμησε να μην ρισκάρει τη συμμετοχή του. Έτσι, τον άφησε εκτός αποστολής για τον αγώνα με τους Κρητικούς, όπως και τους Γιάγκο, Κατσικοκέρη, Τσίτα και Τσουκαλά που δεν βρίσκονται στα πλάνα του. Αντίθετα, στην αποστολή της ΑΕΚ επέστρεψε ο Σταματής.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κορδέρο, Κατίδης, Γκερέιρο, Παυλής, Σταματής, Φουρτάδο, Φούντας, Φέτσης, Πετρόπουλος, Τσουμάγκας, Β. Βλάχος, Αναστασόπουλος, Ανάκογλου, Μπουγαΐδης, Καραλής, Τσούπρος, Μητρόπουλος, Κουτρουμπής.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected