Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΕ Αλεξάνδρειας – Μακροχώρι 1-5

Της Ιωάννας Χατζηιωάννου

Δεν αντέχει κριτικής το παιχνίδι που διεξήχθη την Κυριακή, στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Δ’ Εθνικής. Το Μακροχώρι επιβλήθηκε άνετα της ΑΕ Αλεξάνδρειας και πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος έδωσε τη…χαριστική βολή στους “πράσινους”. Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν νωχελικοί και με εξαίρεση το διάστημα 25′-40′, αγωνίστηκαν χωρίς διάθεση και μοιραία ήρθε το ευρύ τελικό σκορ. Οι “ασπρόμαυροι” από την άλλη πλευρά εκμεταλλεύτηκαν τις αδυναμίες των γηπεδούχων και με εξαιρετικό δεύτερο μέρος πέτυχαν μία άνετη και συνάμα σημαντική νίκη για τη συνέχεια.

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής των γηπεδούχων, Κυριάκος Καρασαββίδης, ο οποίος σε μία αποστροφή του λόγου του, τόνισε την αδιαφορία όπως την χαρακτήρισε των παικτών του και την άσχημη εικόνα που είχαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ας δούμε την εξέλιξη του αγώνα λεπτό προς λεπτό όπως την κατέγραψε η Ιωάννα Χατζηιωάννου:

9′ Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ανήκει στην ΑΕΑ. Ο Αραμπατζής θα βγάλει πάσα “πάρε-βάλε” στον Τεπετό, αυτός θα κάνει διαγώνια κίνηση περνώντας τον Σταματέλο, το πλασέ όμως που θα επιχειρήσει από δύσκολη θέση, θα αποκρούσει ο Χάρης Συμεωνίδης πριν τη γραμμή.

17′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση φάουλ του Τσακαλίδη από τον άξονα, ο Ζαρογιάννης θα γίνει αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή, με τη μία θα βρει τον Αντώνη Ηλιάδη και αυτός από κοντά θα ανοίξει το σκορ για την ομάδα του (0-1).

28′ Ωραία κίνηση του Λέκκα, αυτός θα μπει στην περιοχή, θα γυρίσει στον Αραμπατζή αλλά ο επερχόμενος Γεωργίου θα διώξει σωτήρια πριν ο επιθετικός της Αλεξάνδρειας γίνει απειλητικός.

43′ ΓΚΟΛ! Απάντηση της Αλεξάνδρειας. Εκτέλεση κόρνερ του Τεπετού από αριστερά, ο Πιπιλιάρης μέσα από την περιοχή θα πιάσει την κεφαλιά και θα ισοφαρίσει για την ΑΕΑ (1-1).

45’+2 ΓΚΟΛ! Εκτέλεση κόρνερ του Τσακαλίδη από αριστερά, ο Ζαρογιάννης θα πηδήξει πιο ψηλά από όλους και από το ύψος της μικρής περιοχής θα δώσει και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του (1-2).

59′ ΓΚΟΛ! Σουτ του Τσακαλίδη από το ύψος της περιοχής, ο Κύρου θα αποκρούσει εντυπωσιακά, αλλά ο επερχόμενος Αντώνης Ηλιάδης θα βρεθεί στην κατάλληλη θέση και από κοντά έκανε το 1-3.

66′ Πολύ ωραία κίνηση του Θεοδωρίδη από αριστερά, ωραία πάσα στην πλάτη της άμυνας και ο Αντώνης Ηλιάδης με ψύχραιμο πλασέ θα πετύχει το πρώτο του χατ-τρικ στο πρωτάθλημα (1-4).

74′ ΓΚΟΛ! Και πάλι ο Αντώνης Ηλιάδης θα κάνει παρόμοια κίνηση από τα αριστερά, θα μπει στην περιοχή και με ωραία πάσα θα βγάλει τον Τσακαλίδη “φάτσα” με το τέρμα ο οποίος δεν θα δυσκολευτεί να κάνει το τελικό 1-5.

82′ “Επέλαση” του Τόλη Μυλωνά, θα φτάσει λίγο έξω από την περιοχή, το σουτ όμως που θα επιχειρήσει θα περάσει λίγο άουτ.

86′ Και πάλι ο Μυλωνάς από αριστερά θα πασάρει παράλληλα στον Αβραμίδη, αλλά ο τελευταίος θα χάσει το κοντρόλ μέσα στην περιοχή και θα κάνει εύκολο το έργο για τον Σπύρο Σταματέλο.

Συνθέσεις

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Κύρου, Βλάχος, Πιπιλιάρης, Παπαδημητρίου (75’ Γιοβανόπουλος), Ζωγράφος, Μυλωνάς, Χατζηβασιλειάδης (57’ Αβραμίδης), Αραμπατζής, Αραπέλης, Τεπετός, Λέκκας (71’ Τζιβελέκης).

Μακροχώρι : Σταματέλος, Μπάκανος (46’ Αντωνίου), Συμεωνίδης Χ., Δεληγιώργης, Ζαρογιάννης, Γεωργίου, Ηλιάδης Α., Θεοδωρίδης, Συμεωνίδης Γ. (60’ Καλούδης), Τσακαλίδης, Μαυριδόγλου (65’ Βελλίνης).

* Ζητάμε συγνώμη για την έλλειψη φωτορεπορτάζ από την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Η συνεργάτης μας Ιωάννα Χατζηιωάννου ευρισκόμενη για 90 λεπτά στον χώρο περιμετρικά του γηπέδου, παρόλο που είχε στην κατοχή της 150 περίπου φωτογραφίες, τελικά επενέβη ο στρατηγός άνεμος και τις πήρε προς «άγνωστη» κατεύθυνση…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected