Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γρεβενά Αεράτα – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 0-2

Σημαντική νίκη πανηγύρισε ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας στο γήπεδο της Κνίδης, επικρατώντας 2-0 των Γρεβενών Αεράτων.

Ο καλός αγωνιστικός χώρος επέστρεψε στις δύο ομάδες να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο, ενώ ειδικά οι φιλοξενούμενοι είχαν πολύ καλή εικόνα.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Νεοκαισάρειας κυριάρχησε, χάνοντας πολλές ευκαιρίες με τον Κλιάνη, αλλά δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αχιλλέας διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 63’ κέρδισε το πέναλτι.

Ο Νασιόπουλος χτύπησε τον Παυλίδη με αγκωνιά άθελά του, με τον διαιτητή Μαρόπουλο (Κοζάνης) να δίνει το πέναλτι. Ο Νάκας ευστόχησε από την άσπρη βούλα, κάνοντας το 0-1. Στο 67’ ήρθε η σειρά των Αεράτων να κερδίσουν πέναλτι, καθώς ανατράπηκε ο Χαματάι.

 Ο Νασιόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Καρασκόρδας μπλόκαρε την μπάλα. Στο 73’ οι φιλοξενούμενοι σφράγισαν τη νίκη, με τον Μπεκιάρη να εκτελεί το φάουλ και τον Μπαγγέα με κεφαλιά να γράφει το τελικό 0-2.

Γρεβενά Αεράτα : Βίδρας, Παπαδόπουλος (70’ Βασιλόπουλος), Νασιόπουλος, Κατσαντώνης, Λάλλος Θ., Ιωαννίδης, Αλεξανδρής, Δημόπουλος (70’ Μπαλοδήμος), Χαματάι, Δημητριάδης, Ντινόπουλος.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας : Καρασκόρδας, Μπαγκέας, Πανάνος, Θαμνόπουλος, Τασίδης, Παυλίδης, Γελαδάρης, Τζιαμπέρας (63’ Τζιάμας), Κλιάνης (46’ Μπαγλαρίδης), Μπεκιάρης. Νάκας (75’ Ευαγγελόπουλος).

*Μπάμπης Πεϊδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected