Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κοζάνη – ΦΑΣ Νάουσα 4-0

559959_10200768782928287_1830656631_nΆλλη μία νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Κοζάνη, που συνεχίζει το απίστευτο σερί της στο φετινό πρωτάθλημα τόσο για το γεγονός ότι παραμένει αήττητη όσο και για την εξαιρετική άμυνα, δεχόμενη ένα μόλις γκολ σε 15 παιχνίδια! Από την άλλη πλευρά η Νάουσα στάθηκε καλά μέχρι τη φάση του πρώτου γκολ, ενώ αποδιοργανώθηκε σε μεγάλο βαθμό στη φάση της αποβολής του Μπουλγουρίδη στο 54′.

Η ομάδα του Γιάννη Παρασκευά εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις ευκαιρίες που δημιούργησε και για ένα ακόμη ντέρμπι εμφάνισε το καλό της πρόσωπο, πετυχαίνοντας μάλιστα μία ευρεία σε έκταση νίκη. Διατήρησε τη διαφορά των 5 βαθμών από το δεύτερο Μακροχώρι, με την Ημαθιώτικη ομάδα να μην έχει κάνει ακόμη το ρεπό της. Αντίθετα, η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου έχασε ουσιαστικά κάθε ελπίδα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, ενώ ακολουθεί το τοπικό ντέρμπι με αντίπαλο τα Λευκάδια στο ΔΑΚ Νάουσας.

Ας δούμε την εξέλιξη του αγώνα λεπτό προς λεπτό, όπως την κατέγραψε ο Γιώργος Κατσίκας :

9′ Εκτέλεση φάουλ του Γρηγόρη Αργυρίου από δεξιά, ο Καραμεταξάς θα βρεθεί στο ύψος της μικρής περιοχής και με κεφαλιά θα στείλει τη μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γκαραβέλη.

21′ Πολύ ωραία κίνηση του Κουλουκίδη στο κέντρο, περνά ωραία πάσα στον Ζηνόβιο, ο επιθετικός όμως της Κοζάνης θα χάσει το κοντρόλ πριν βγει τετ-α-τετ με τον Παπαδόπουλο.

23′ ΓΚΟΛ! Σέντρα-σουτ του Τοπάλη από τα δεξιά, η μπάλα θα πάρει περίεργη τροχιά και θα βρει το παραθυράκι της εστίας κάνοντας το 1-0!

44′ Γέμισα του Ταφαρλή από τον άξονα, ο Παπαδόπουλος θα γίνει κάτοχος της μπάλας στο ύψος του πέναλτι, η κεφαλιά του όμως θα αποκρουστεί πριν τη γραμμή από τον Καραμεταξά.

54′ Γύρισμα της μπάλας από τον Καραμπατζάκη στον Γκαραβέλη, αυτός θα προσπαθήσει να πιάσει τη μπάλα αλλά θα βρεθεί στο έδαφος όταν στην διεκδίκηση θα μπει ο Μπολγουρίδης. Ο διαιτητής της συνάντησης θα δείξει την άσπρη βούλα με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για αυτή την απόφαση.

65′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση φάουλ του Τοπάλη, η μπάλα απευθείας στα δίχτυα του Παπαδόπουλου, μέσα σε αποθέωση (2-0).

67′ ΓΚΟΛ! Πολύ ωραίος συνδυασμός Ζηνόβιου-Ταφαρλή, ο δεύτερος θα μπει σχεδόν με τη μπάλα στα δίχτυα τριπλασιάζοντας τα τέρματα για την ομάδα του.

85′ ΓΚΟΛ! Το τελικό σκορ θα διαμορφώσει ο Ζηνόβιος, ο οποίος δέχτηκε την πάσα από τον Στεργιόπουλο και με κοντινό σουτ έκανε το 4-0.

Συνθέσεις

Κοζάνη : Γκαραβέλης, Στεργιόπουλος, Τραυλός (73′ Συμεωνίδης), Κουλουκίδης, Τσικόπουλος Η., Καραμπατζάκης, Ταφαρλής, Ντεμιράι, Ζηνόβιος (87′ Τρυφωνίδης), Τοπάλης (84′ Μπέμπης), Παπαδόπουλος.

ΦΑΣ Νάουσα : Παπαδόπουλος, Μπουλγουρίδης, Ιωαννίδης, Πέικος, Καραμεταξάς, Αργυρίου Π., Καραλιόπουλος (70′ Μανδάλης), Αργυρίου Γ. (72′ Νίκου), Παπαδής (59′ Μουρίκι), Γασπαράτος, Περηφανόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected