Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Νηρέας Βέροιας – Η συνεργασία της χρονιάς!

Δελτίο Τύπου

Εκπαιδευτήρια Βέροιας Ι. Σαφαρίκα- Ι. Μπαρμπαρούση με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουν την καινοτόμο και πρωτοποριακή συνεργασία τους με τις ακαδημίες ποδοσφαίρου της Juventus Soccer School. Tα Εκπαιδευτήρια Βέροιας Ι. Σαφαρίκα- Ι. Μπαρμπαρούση και ο Α.Σ. ΝΗΡΕΑΣ μετά από συνεννοήσεις με τον Γ. Παναγιωτόπουλο, υπεύθυνο εκπαιδευτικών προγραμμάτων των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα που είναι και ο αποκλειστικός εκπρόσωπος της Juventus Soccer Schools για την Ελλάδα και την Κύπρο, κατέληξαν σε συμφωνία προσφέροντας τη δυνατότητα στους μαθητές και αθλητές τους να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα της Juventus Soccer School.

Πρόκειται για μια σπουδαία αποκλειστικότητα για την περιοχή μας καθώς πανελληνίως με τα Juventus Soccer Schools συνεργάζονται μονάχα οι διακεκριμένοι εκπαιδευτικοί οργανισμοί Εκπαιδευτήρια Κωστέα- Γείτονα, το Κολλέγιο Ανατόλια και τώρα και τα Εκπαιδευτήρια Βέροιας με τον Α.Σ. ΝΗΡΕΑ.

Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Βέροιας οι μαθητές και οι αθλητές (από 4 ως 16 ετών) θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία και δυνατότητα να μάθουν όλα τα μυστικά του ποδοσφαίρου μέσα από το καλύτερο μοντέλο ανάπτυξης ακαδημιών ποδοσφαίρου της Ιταλίας, υπό την εποπτεία Ιταλών προπονητών όπως αναπτύχθηκε και εφαρμόστηκε από τη μεγάλη κυρία του Ιταλικού ποδοσφαίρου, τη Juventus, και συγκεκριμένα την Ακαδημία Ποδοσφαίρου της, Juventus Soccer Schools.

Η ανάπτυξη των Ακαδημιών της Juventus Soccer Schools και η σύναψη συνεργασιών γίνεται με προσεκτικά και μελετημένα βήματα και με αυστηρά κριτήρια ώστε να εξασφαλιστούν υψηλής ποιότητας Ακαδημίες που βασίζονται στη διαρκή εκπαίδευση και ενημέρωση των προπονητών και στο συστηματικό έλεγχο από την Juventus. Πρόκειται για ένα μοναδικό, διεθνώς αναγνωρισμένο μοντέλο εκπαίδευσης, αποτέλεσμα μελέτης των διάφορων πλευρών της φυσικής και προσωπικής ανάπτυξης του κάθε παιδιού.

Βασίζεται κυρίαρχα στην επιλογή και εκπαίδευση προπονητών και προσωπικού, μέσα από τη λειτουργία και τις πιστοποιήσεις που παρέχει το Κέντρο Σπουδών Juventus Soccer Schools (Τurin University, Juventus Academy) και στην ύπαρξη επιστημονικά ορισμένου εκπαιδευτικού πλαισίου και αυστηρού εσωτερικού κανονισμού προστασίας που ακολουθεί ηλικιακά το παιδί. Οι προπονήσεις και η πρόοδος των παιδιών εποπτεύεται και αξιολογείται από το team της Juventus Soccer Schools Ιταλίας.

Το Juventus Soccer Schools είναι το μοναδικό Σχολείο Ποδοσφαίρου στην Ευρώπη που έχει το δικό της μοντέλο διδασκαλίας, το JSS Model. Τα παιδιά μαθαίνουν ποδόσφαιρο αναπτύσσοντας ταυτόχρονα δεξιότητες, ταλέντα, αρχές και ήθος. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά των παικτών καλλιεργούνται με ειδικό προπονητικό πρόγραμμα ανάλογα με την ηλικία του παιδιού.

Τα Εκπαιδευτήρια Βέροιας με τη μέριμνα πάντα για υψηλού επιπέδου παροχές και στα πλαίσια του σύγχρονου ανταγωνισμού συνεχίζουν με συνεργασίες που θα φέρουν νέα πνοή στην περιοχή μας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected