Κατηγορίες
Γενικά

Ιδού τι προκάλεσε η αποστολή του “1ο Αλμανάκ Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου” στα γραφεία μεγάλων ομάδων!

front_coverΤο “1ο Αλμανάκ Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Νομού Ημαθίας” είναι γεγονός! Εδώ και λίγες μέρες έχει κυκλοφορήσει η πρώτη έκδοση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, στις 100 σελίδες του οποίου βρίσκονται οι 1200 περίπου ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές του νομού μας, από τις 3 κατηγορίες των πρωταθλημάτων (Δ’ Εθνική, Α1 και Α2). Για πρώτη φορά κάθε ποδοσφαιριστής με τη φωτογραφία και τα αναλυτικά στοιχεία του θα παρουσιαστεί σε μία τέτοια έκδοση και μάλιστα εντυπωσιακής ποιότητας. Ήδη το Αλμανάκ έχει παραληφθεί από ποδοσφαιριστές και παράγοντες του νομού, ενώ εντυπωσιακή είναι η ζήτηση από γραφεία manager αλλά και ανθρώπων που ασχολούνται γενικά με το ποδόσφαιρο.

Εμείς προχωρήσαμε ήδη στην αποστολή του σε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ της SUPER LEAGUE, της FOOTBALL LEAGUE και FOOTBALL LEAGUE 2, ενώ ήδη 2 γραφεία manager από Αθήνα έχουν ζητήσει την αποστολή του! Χαρακτηριστικό είναι ότι παίκτης ομάδας της Α2 (δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε ακόμη το όνομα για ευνόητους λόγους) αναγνωρίστηκε μέσα από τη φωτογραφία του στο Αλμανάκ από ιθύνοντες ομάδας SUPER LEAGUE (είχε παρακολουθηθεί πριν ένα μήνα περίπου) και ζήτησε να τον δοκιμάσει τις επόμενες μέρες!

Οι συνεργάτες του Imathia Sports News ξεκινούν από σήμερα τις επαφές με όλες τις ομάδες του νομού για να οριστεί η μέρα για να έρθουν στην προπόνηση ή πριν από αγώνα για να το παραλάβουν τόσο οι προπονητές όσο και οι ποδοσφαιριστές.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected