Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γενικά

Αιγινιακός VS Βατανιακός – “Μάχη” με πολλές ιδιαιτερότητες

Στα… δυο θα χωριστεί την Κυριακή η Πιερία, για το ντέρμπι δυο «κόσμων», των εκπροσώπων της στην κατηγορία, που δεν είναι άλλοι από τον Αιγινιακό και τον Βατανιακό. Το «Γιάννης Παραλικίδης» θα πάρει… φωτιά, από φιλάθλους των δυο ομάδων και όχι μόνο με την αναμέτρηση αυτή να μονοπωλεί το ενδιαφέρον της ευρύτερης περιοχής. Εκτός από το γόητρο, για τους δυο αντιπάλους διακυβεύονται και οι βαθμοί στην κούρσα της ανόδου, αφού αμφότεροι έχουν βλέψεις για Football League.

Ίσως η ομάδα του Αιγινίου δείχνει φαβορί, λόγω έδρας, μεγαλύτερου μπάτζετ και πιο έμπειρου ρόστερ, αλλά αγωνιστικά η αρμάδα του Σάκη Παπαβασιλείου, που έκανε «ζημιές» σε Απόλλωνα Καλαμαριάς και Τύρναβο, δείχνει ικανή για όλα (βρίσκεται σε καλή φόρμα και ψυχολογία), με οδηγό το φιλότιμο και τον ενθουσιασμό και παρά τα αγωνιστικά προβλήματα.

Πολλές ιδιαιτερότητες

Βεβαίως, το παιχνίδι «κρύβει» πολλά ξεχωριστά στοιχεία, όπως η αναμέτρηση του Σάκη Παπαβασιλείου (νυν τεχνικός της ομάδας του Βατάν) κόντρα στην πρώην ομάδα του (ξεκίνησε φέτος τη χρονιά στο Αιγίνιο), αλλά και ορισμένους παίκτες, όπως οι Δερμίσης και Κόλα των γηπεδούχων, που παλιότερα έπαιξαν στον Βατανιακό και αντίστροφα οι Μπουζούκης, Δασκαλόπουλος, Ν. Κυπαρίσσης και Καπετάνος (θητεία στον Αιγινιακό).

Μία χαρακτηριστική ιδαιτερότητα επίσης είναι η παρουσία 5 Ημαθιωτών παικτών στο παιχνίδι της Κυριακής (Βασίλης Γιαουτζής, Κώστας Έξαρχος, Νίκος Ζούρκος, Γιώργος Τσακτάνης του Αιγινιακού με αντίπαλο τον Δήμο Συμπεθέρη του Βατανιακού) και μάλιστα οι τέσσερις πρώτοι των γηπεδούχων πέρσι υπήρξαν συμπαίκτες με τον Συμπεθέρη στα Λευκάδια! Να σημειώσουμε ότι ο ρέφερι της συγκεκριμένης αναμέτρησης είναι ο επίσης Ημαθιώτης Γιώργος Βρέσκας.

Έτοιμος ο Γιαπιτζής

Ένα χαρακτηριστικό είναι ότι και οι δυο «μονομάχοι» αποφεύγουν τις… δηλώσεις πριν την αναμέτρηση, ενώ στα αγωνιστικά η ομάδα του Γιάννη Βλάχου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. Στην αντίπερα όχθη, για τον φιλοξενούμενο Βατανιακό επίσης δεν υπάρχουν ιδιαίτερες απουσίες, αφού ο Μίλτος Γιαπιτζής, που είχε ενοχλήσεις στη μέση, δείχνει να ξεπερνά το πρόβλημα, με βάση και τη μαγνητική του έμπειρου στόπερ που βγήκε «καθαρή».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected