Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Μικτές Ημαθίας

Μικτές Ημαθίας – Αντίπαλος η Φλώρινα

image001Την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013 στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων,  οι Μικτές ομάδες Παίδων και Νέων της ΕΠΣ Ημαθίας θα τεθούν αντιμέτωπες με τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Φλώρινας στο Ενωσιακό των Παλατιτσίων. Ο αγώνας των Παίδων θα ξεκινήσει στις 12.45 με διαιτητή τον κ. Χανίδη Ιωάν. Νικ. και βοηθούς τους κκ Μηλιάδη Κ. και Λεζάη Δημ., ενώ ο αγώνας των Νέων θα αρχίσει στις 15.00 με πρώτο διαιτητή  τον κ. Μηλιάδη Κ.  και με τους ίδιους βοηθούς, όλοι του Συνδέσμου Μακεδονίας.

Οι ομάδες της Ημαθίας βρίσκονται σαφώς σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από τους αντιπάλους, παρόλα αυτά ο ενωσιακός προπονητής κ. Λυμούσης, που διακρίνεται στην φωτογραφία να δίνει τις τελευταίες οδηγίες πριν το παιχνίδι στην Καστοριά, δεν ησυχάζει και ζητά από τους παίκτες αυτοσυγκέντρωση και σοβαρότητα στα παιχνίδια, για να δικαιώσουν την μέχρι τώρα πορεία τους. Η ομάδα των Νέων της Ημαθίας μια αγωνιστική πριν την λήξη του πρωταθλήματος, είναι πρωταθλήτρια του ομίλου και ο αγώνας με την ομάδα της Φλώρινας βαθμολογικά δεν έχει ενδιαφέρον.

Οι παίκτες όμως της Ημαθίας καλούνται και σε αυτό το παιχνίδι να παρουσιάσουν τον καλό τους εαυτό και να κερδίσουν πάλι τις εντυπώσεις. Ο προπονητής της Ημαθίας κ. Λυμούσης έχει προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα και πιθανόν να δώσει την δυνατότητα και σε άλλα παιδιά που έχουν λίγο χρόνο συμμετοχής. Ήδη ετοιμάζει τα πλάνα του σε συνεργασία με τον Περιφερειακό για την συγκρότηση της Μικτής ομάδας της 3ης Περιφέρειας, οι προπονήσεις της οποίας θα γίνουν το διάστημα 22/3 έως και 12/4 σε γήπεδο που ακόμη δεν έχει αποφασισθεί.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα των Παίδων της Ημαθίας με έναν ακόμη βαθμό θα τερματίσει στην δεύτερη θέση αφήνοντας την ομάδα της Φλώρινας στην τρίτη θέση. Το παιχνίδι των Παίδων αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί και η ομάδα της Φλώρινας στα τελευταία παιχνίδια δείχνει αισθητή βελτίωση. Περιμένουμε από τις ομάδες του Νομού μας να αποζημιώσουν σε θέαμα τους φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Προπόνηση την Δευτέρα 11/3

Ήδη ο ενωσιακός προπονητής κ. Λυμούσης έχει καλέσει για την Δευτέρα 11/3 και ώρα 4.00 μμ στο γήπεδο Παλατιτσίων, από δέκα οκτώ (18)  παίκτες σε κάθε τμήμα που θα αποτελέσουν εκτός απροόπτου τις αποστολές των αγώνων με Φλώρινα για την Τετάρτη, με στόχο να δουλέψει καλύτερα σε θέματα τεχνικοτακτικής, σε συνεργασίες και αυτοματισμούς.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑ

Για τους αγώνες των ομάδων μας, που θα γίνουν την  Τετάρτη 13 Μαρτίου με Φλώρινα, η Τεχνική Επιτροπή Μικτών ομάδων Ημαθίας κάνει γνωστό ότι οι παίκτες που έχουν ήδη επιλεγεί για την αποστολή από τον προπονητή να βρίσκονται οι μεν Παίδες στα Παλατίτσια ώρα 11:30 πμ οι δε Νέοι στις 13:30 μμ έχοντας τον απαραίτητο αθλητικό εξοπλισμό (άσπρες κάλτσες-επικαλαμίδες-παπούτσια για  πλαστικό γήπεδο) και φυσικά τα ΔΕΛΤΙΑ Αθλητικής Ιδιότητας όσοι ΔΕΝ τα έχουν φέρει.

*Δελτίο Τύπου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected