Super League 1

Παναθηναϊκός VS Κέρκυρα – Στην αποστολή ο Αναστασόπουλος

παναθηναϊκος φασηΜε στόχο να πετύχει την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα θα υποδεχθεί σήμερα το απόγευμα στις 17:15 ο Παναθηναϊκός την Κέρκυρα.

Οι «πράσινοι» προέρχονται από δύο σερί νίκες, οι οποίες τους έφεραν στις θέσεις των play offs που είναι ο μεγάλος στόχος πλέον για το «τριφύλλι». Για τον λόγο αυτό το «συγκρότημα» του Φάμπρι θέλει το τρίποντο, ούτως ώστε να παραμείνει στην πρώτη πεντάδα. Από την άλλη, το παιχνίδι του Ολυμπιακού Σταδίου αποτελεί έναν ακόμα τελικό για την Κέρκυρα, στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία.

Όπως με την ΑΕΚ…

Ομάδα που κερδίζει δεν άλλαζει αναφέρει ένα ποδοσφαιρικό… ρητό και αυτό φαίνεται πως ταιριάζει… γάντι στην περίπτωση του Φάμπρι. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν αναμένεται να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στο σχήμα του, σε σχέση με αυτό που παρουσίασε στο αθηναϊκό ντέρμπι με την Ένωση.

Ο Ισπανός προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Χουχούμη, Τοτσέ, τους τιμωρημένους Βιτόλο και Μαρίνο, αλλά και στους Ταμπάκη, Κοτσόλη, Βελάσκες, Αποστολόπουλο, Κουίνσι, Ντίνα, Κουσίδη, Δώνη και Μαρινάκη.

Στην αποστολή ο Αγρίτης

Στην διάθεση του Γιάννη Παπακώστα για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό τέθηκε ο Ανέστης Αγρίτης, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν την Πέμπτη (7/3).

Η αποστολή της Κέρκυρας: Αναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Βενέτης, Πετρούσης, Αγρίτης, Λεόν, Έντερ Μοντέιρο, Αθανασίου, Γκέσιος, Κρητικός, Τσοκάνης, Κυβελίδης, Σταμογιάννος, Σίμωσης, Βασιλόγιαννης, Τσουμάνης, Αρμένης, Ντινιωτάκης, Σκέμπης.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected