Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - K20 - K17 - K15

Αστέρας Αλεξάνδρειας – Νέα κρούση από Πειραιά!

CIMG6594 Παπακωνσταντίνου ΟρέστηςΗ πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην ομάδα του Αστέρα Αλεξάνδρειας, από τα παιδικά τμήματα μέχρι και την ερασιτεχνική ομάδα που συμμετέχει στην Α2 Ερασιτεχνική, είναι γνωστή σε όλους. Η διοίκηση του Πόλυ Χουρσουζίδη έχει επιλέξει ένα πλάνο που μόνο θετικά αποτελέσματα έχει αποφέρει μέχρι στιγμής και αυτό ήρθε να επιβεβαιωθεί με την κλήση του Νίκου Χατζόπουλου πριν λίγες μέρες για δοκιμή από τον Ολυμπιακό Πειραιά.

Λίγες μέρες μετά από την κλήση του 14χρονου πιτσιρικά, ήρθε να προστεθεί και μία νέα κλήση από τον Ρέντη και αφορά ακόμη έναν φέρελπι παίκτη του Αστέρα. Πρόκειται για τον Ορέστη Παπακωνσταντίνου, ο οποίος θα βρεθεί την Τετάρτη στο μεγάλο λιμάνι για να δοκιμαστεί από το προπονητικό τιμ της Κ17 και αν πείσει τους ανθρώπους της ομάδας θα κινηθούν οι διαδικασίες απόκτησης του.

Ο 15χρονος (20/2/1997) αμυντικός είναι γέννημα-θρέμμα της ομάδας και θεωρείται από τους πλέον εξελίξιμους της ομάδας. Έχει ύψος 1.85 και βάρος 65 κιλά, με κύρια χαρακτηριστικά του την οξυδέρκεια και τις σωστές τοποθετήσεις του. Το Imathia Sports News θα σας ενημερώσει για την εξέλιξη των δύο νεαρών παικτών κατά τη διάρκεια των δοκιμών και θα σας μεταφέρει το τελικό αποτέλεσμα αυτών.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected