Αθλήματα

Ορμή Λουξ – Στη Σερβία για προετοιμασία

ορμη λουξΣτη Σερβία βρίσκεται η αποστολή της Ορμής, προκειμένου να προετοιμαστεί για τα πλέι οφ της Α1 Χάντμπολ των Γυναικών, δίνοντας κάποια φιλικά παιχνίδια με ομάδες της χώρας.

Με τον παραδοσιακό τρόπο της πόλης Svilianac της Σερβίαας υποδέχτηκε η τοπική ομάδα την αποστολή της Ορμής Λουξ. Το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας βρέθηκε στην είσοδο του ξενοδοχείου San Marco προσφέροντας στον πρόεδρο, Ανδρέα Κόγκα, στον αντιπρόεδρο Διονύση Γιακουμέλο, στον τεχνικό σύμβουλο Αλέξανδρο Μεντζελόπουλο, στον προπονητή και στις αθλήτριες της ομάδας «ψωμί και αλάτι». Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ορμής Λουξ προσέφερε το λάβαρο της ομάδας, την πορτοκαλάδα και την λουξ cola της βιομηχανίας ΛΟΥΞ καθώς και την παραδοσιακή τεντούρα της εταιρίας ΧΑΧΑΛΗΣ. Η αποστολή της Ορμής λουξ η οποία φιλοξενείται στην πόλη του Svilianac θα παραμείνει στην Σερβία μέχρι την Παρασκευή το πρωί για προετοιμασία ενόψει των πλέι οφ της Α1 Γυναικών καθώς και του πανελλήνιου πρωταθλήματος νεανίδων. Το πρόγραμμα της ομάδος έχει ως εξής:

Δευτέρα 20:30 ZRK SVILIANAC-ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ
Τριτη 19:00 ZRK MILLENIUM BANK BEOGRAND-ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ
Τεταρτη 19:00 ZRK NAISA NIS-ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ

Επίσης η ομάδα των νεανίδων την Πέμπτη θα αγωνιστεί το πρωί με την ομάδα του KUCEVO και την Πέμπτη το απόγευμα με την αμάδα νεανίδων του SVILIANAC. Οι προπονητές Ράτκο Τζούρκοβιτς και Τάνια Πένεφ θέλουν να προετοιμάσουν με τον καλύτερο τρόπο τα δύο τμήματα για την πολύ δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί.

*handball.org.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected