Κατηγορίες
Αθλήματα

Γιορτή στίβου ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πιερίας – Ημαθίας

σεγαςΣτη Μελίκη και στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αλεξάνδρειας έγινε την Κυριακή 3 Μαρτίου 2013 η Ετήσια Γιορτή Στίβου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πιερίας-Ημαθίας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Δημητριάδης Φ., ο Αντιδήμαρχος κ. Βενιόπουλος Κ., ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Μαντζώλας Γ., παράγοντες των Σωματείων, προπονητές, αθλητές-τριες και γονείς.

Στη σύντομη προσφώνησή του ο Πρόεδρος της ΕΑΣ κ. Διαμαντόπουλος Θ. αφού ευχαρίστησε τη Δημοτική Κοινότητα Μελίκης, το Δήμο Αλεξάνδρειας, τον τοπικό Λαογραφικό Σύλλογο και το Δ.Σ. του ΓΑΣ Μελίκης για την άψογη φιλοξενία, αναφέρθηκε στις δραστηριότητες και τις αγωνιστικές επιτυχίες της ΕΑΣ και ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά για το 2013 σε αθλητές-τριες και συλλόγους.

Κατά της διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι Αθλητές και Αθλήτριες που διακρίθηκαν το 2012 με κορυφαία την Σοφία Υφαντίδου που αγωνίστηκε στους Ο.Α. του Λονδίνου.

Επίσης τιμήθηκε για την πολύχρονη προσφορά και συνεργασία του με την ΕΑΣ , ο πρώην Υπάλληλος κ. Διονύσης Μόχλας.

Στη συνέχεια έγινε η κοπή της Βασιλόπιτας με τυχερούς από πλευράς αθλητών-τριών τον Αριάν Ντόι της ΓΕ Νάουσας και από πλευράς Συλλόγων τον ΓΑΣ Αρχέλαο Κατερίνης.

*Μπάμπης Πεϊδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected