χατζαρας3Μόλις τέσσερις αγωνιστικές έμεινε στον πάγκο της Νίκης Βόλου ο Γιώργος Χατζάρας, καθώς μετά την ήττα από την Καβάλα αποφασίστηκε η απομάκρυνσή του.

Ο 59χρονος τεχνικός δεν κατάφερε να πανηγυρίσει ένα «τρίποντο» κατά τη θητεία του στους «κυανόλευκους», με τον Ανδρέα Πάτση να αποφασίζει το διαζύγιο. Πάντως, ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου, πριν την ανακοίνωση της ομάδας, είχε δηλώσει υπερήφανος για τους παίκτες του.

«Ήρθαμε εδώ με ελλείψεις και σίγουρα δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Στο δεύτερο ημίχρονο πραγματοποιήσαμε εξαιρετική εμφάνιση και μετά το τέλος της αναμέτρησης, στα αποδυτήρια, είπα στους παίκτες μου ότι είμαι υπερήφανος γι’ αυτούς. Καμιά φορά πρέπει να το κάνεις αυτό ακόμα και μετά από ήττα. Έτσι θεωρώ ότι θα πρέπει να λειτουργεί ο σωστός επαγγελματίας», ανέφερε ο Χατζάρας.

Ωστόσο, λίγο αργότερα ακολούθησε η ανακοίνωση της Νίκης: «Με απόφαση του Προέδρου της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, απομακρύνεται από τη θέση του προπονητή του Συλλόγου ο Γιώργος Χατζάρας. Χρέη υπηρεσιακού προπονητή, αναλαμβάνει ο Κώστας Γρηγοριάδης».

*nikifc.gr