Κατηγορίες
Football League

Γιώργος Χατζάρας : “Χωρίς σχόλιο…”

χατζαρας1Περήφανος για το έργο που άφησε στον διάδοχό του, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο μέχρι πρότινος προπονητής της Νίκης Βόλου, Γιώργος Χατζάρας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για την απόφαση του να φύγει από τη Νίκη Βόλου:

«Χωρίς σχόλιο. Δεν φταίω εγώ για τις εννιά αγωνιστικές που η ομάδα είναι χωρίς νίκη, αφού ήμουν στο πάγκο μόνο για τρεις. Οι δηλώσεις που έχω κάνει ισχύουν για την απόδοση που είχαν τα παιδία στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Καβάλα, κάτι που με κάνει να νιώθω υπερήφανος. Δεν θέλω να συζητήσω, όμως, γι’ αυτή την απόφασή μου».

Για το αν έχει χάσει τις πιθανότητές της η Νίκη Βόλου για τα πλέι οφ:

«Δεν έχει χάσει τη μάχη για τα πλέι οφ, όμως έμεινε μακριά από την απευθείας άνοδο. Για μία ομάδα που θέλει να πάει στην Σούπερ Λίγκα πρέπει να έχει μεγάλο ρόστερ. Η Νίκη έχει μικρό, με αποτέλεσμα οι παίκτες να “σκάσουν”».

Για τις ομάδες που είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας της Football League:

«Η βαθμολογία κάποιες φορές λέει την αλήθεια και κάποιες όχι. Νομίζω πως ο Παναιτωλικός, ο Ηρακλής και η Καλλονή έχουν καλό ρόστερ και πιστεύω πως θα ανέβουν ακόμη περισσότερο στον βαθμολογικό πινάκα».

Για το φετινό πρωτάθλημα που για πρώτη φορά έχει πολλές αγωνιστικές:

«Νομίζω πως αυτό το πρωτάθλημα έχει σπουδαίες μεγάλες ομάδες που ο κόσμος τους παίζει μεγάλο ρόλο και φυσικά έχουν μεγάλα ρόστερ και για το ποιες θα πάνε στην Σούπερ Λίγκα θα κριθεί στο τέλος».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected