Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Καβάλα – Νίκη Βόλου (1-0) Αλλαγή ο Γελαδάρης

καβαλα φαση1Αποφασιστικό βήμα για την είσοδό της στα πλέι οφ έκανε η Καβάλα, που επικράτησε 1-0 της Νίκης Βόλου.

Οι «Αργοναύτες» έφτασαν τους 39 βαθμούς και ελπίζουν για επτάδα, ενώ οι «κυανόλευκοι» δεν μπόρεσαν για ένα ακόμη παιχνίδι να πάρουν τη νίκη και απομακρύνονται από τον στόχο τους. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με αρκετές ευκαιρίες, όμως ο ΑΟΚ σκόραρε και πήρε το «τρίποντο».

Ο ρυθμός ήταν καλός από το ξεκίνημα στο «Ανθή Καραγιάννη», με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ με σουτ των Χλωρού, Φλίγκου και Παππά. Όμως στο 24’ ο Παπαδόπουλος έκανε τη σέντρα και ο Πάτο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0 για την Καβάλα. Στο 40’ ο Ν’ Ντιαγέ με σουτ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Βούρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Νίκη Βόλου προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, χάνοντας απίστευτη ευκαιρία στο 53’ με το σουτ του Σκούφαλη να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Αποστολίδη. Ο ΑΟΚ απάντησε στο 63’ με και καλή φάση του Ν’ Ντιαγέ, αλλά το σουτ του πέρασε πάνω από την εστία της Νίκης. Για τους φιλοξενούμενους, ο Σαμαράς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ στο 77’, ενώ στο 81’ ο Σκούφαλης κόπηκε από τον Παγώνη πριν σουτάρει. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε την Καβάλα να πανηγυρίζει μια σημαντική νίκη.

Καβάλα: Αποστολίδης, Τριποτσέρης, Καλαγκάνης, Μπαρί, Παγώνης, Κάργας, Ντόσης (57’ Γελαδάρης), Γ. Παπαδόπουλος (86’ Μπρατσιάνι), Χλωρός (78’ Πλιάγκας), Τάσιτς, Ν’ Ντιαγέ.

Νίκη Βόλου: Βούρας, Ψιάνος, Θ. Παπαδόπουλος (46’ Πορτουλίδης), Βέρτζος, Σαμαράς, Καρατζάς (66’ Ουέλινγκτον), Παππάς, Κοντοδήμος, Σκούφαλης, Φλίγκος, Χατζής.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected