Κατηγορίες
Football League

Παναχαϊκή – Φωκικός (3-0) Βασικός ο Γεωργίου

παναχαικη φαση1Σημαντικό… βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής έκανε η Παναχαϊκή, η οποία επικράτησε 3-0 του Φωκικού, το απόγευμα της Τετάρτης (13/3) στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Football League.

Οι Αχαιοί ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, παρουσιάστηκαν με περισσότερη διάθεση και ευτύχησαν να πάρουν μία σημαντική νίκη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Χαρακτηριστικό είναι πως τα τρία τέρματα της Παναχαϊκής ήρθαν σε μισής ώρας αγώνα.

Συγκεκριμένα, μόλις στο 3’ ο Ν’ Τζιοντό άνοιξε το σκορ για τους Πατρινούς, έπειτα από ασίστ του Καραμανλή και στο 29’ ο επιθετικός της Παναχαϊκής διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και πάλι από ασίστ του Έλληνα άσουτ.

Τη νίκη των «ροσονέρι» σφράγισε… ο Γκούρτσας στο 33’ έπειτα από μπαλιά του Παμπόε. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με την Παναχαϊκή να διατηρεί την πρωτοβουλία των κινήσεων και τον Φωκικό να μένει σε… δευτερεύοντα ρόλο στην αναμέτρηση, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί χωρίς κάποια άλλη σημαντική στιγμή μπροστά στις δύο εστίες.

Παναχαϊκή : Πίτκας, Βάντερσον (68′ Ρεκλείτης), Ν’ Τζιοντό, Τέλλος, Κοκκίνης, Γ. Κοιλιάρας, Γκούρτσας (61′ Κωνσταντινίδης), Παμπόε, Σπίνουλας, Καραμανλής, Βασιλαντωνόπουλος (80′ Χοτζάλι).

Φωκικός : Γεωργίου, Χαλούλος, Μαρτίνος, Ταμπάκης, Αλμπέρτο, Νάστος, Παπαζούδης, Λίτσος (46′ Σκαρίμπας), Αργυρός (30′ Καραπέτσας), Γκόμεζ, Γουόρντεν.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected