Κατηγορίες
K20 - K17 - K15 - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ραφαήλ Σούκιας – Στο Βίλα Παρκ απόψε για τη νέα μεγάλη πρόκληση!

ολυμπιακος κ20 φαση1Οι Νέοι του Ολυμπιακού έχουν προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης του NextGen Series και θα αντιμετωπίσουν την Άστον Βίλα για την πρόκρισή τους στο Final 4 της διοργάνωσης, που θα γίνει στο Κόμο της Ιταλίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν στην Αγγλία στις 20 του μήνα σε νοκ άουτ ματς και όπως ανακοινώθηκε επίσημα από το NextGen Series το ματς θα γίνει στις 21:00.

Μάλιστα ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της πρώτης ομάδας της Άστον Βίλα, και πιο συγκεκριμένα στο Βίλα Παρκ! Κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, καθώς μέχρι τώρα οι «Χωριάτες» έδιναν τα ματς σε άλλο γήπεδο του Μπέρμιγχαμ και όχι στο Βίλα Παρκ, όπου θα γίνει η αναμέτρηση με τους Νέους του Ολυμπιακού.

Δυνατή επίθεση κενά στην άμυνα

Αυτό που έχουν δείξει μέχρι τώρα οι Άγγλοι στα ματς που έχουν δώσει στην Ευρώπη είναι ότι διαθέτουν αρκετά καλή επίθεση και μάλιστα έχουν στο δυναμικό τους τον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης μέχρι τη φάση των «8».

Συγκεκριμένα, αυτός είναι ο Μάικλ Ντρέναν, ο οποίος σε επτά αγώνες έχει σημειώσει έξι γκολ και είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του φετινού NextGen Series που έχει σημειώσει ως τώρα τόσα γκολ! Αυτός είναι και ο πιο επικίνδυνος ποδοσφαιριστής των Άγγλων, αν και υπάρχει και ο Γκράχαμ Μπερκ ο οποίος έχει σημειώσει τρία γκολ μέχρι τώρα στη διοργάνωση.

Οπότε μπορεί να καταλάβει κανείς ότι η επίθεση των Άγγλων είναι και το δυνατό τους στοιχείο, με δεδομένο μάλιστα ότι σε επτά αγώνες έχει σημειώσει 14 γκολ συνολικά! Αυτό, λοιπόν, θα πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός στο ματς που θα γίνει στις 20 του μήνα στην Αγγλία: τη δυνατή επίθεση των «χωριατών».

Βέβαια, από την άλλη, το αδύναμο στοιχείο της Άστον Βίλα είναι η άμυνά της! Οι Άγγλοι έχουν ένα… θέμα εκεί και αυτό φάνηκε στη διοργάνωση μέχρι τώρα, αφού από τα επτά ματς που έχουν δώσει μόλις στο ένα κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα και αυτό ήταν με την Αϊντχόφεν στην Αγγλία.

Στα υπόλοιπα έξι παιχνίδια έχουν δεχτεί συνολικά 9 γκολ, αλλά η επίθεση ήταν αυτή που τους έχει φέρει στους «8» του NextGen Series, στην οποία φάση αντιμετωπίζουν τους Νέους του Ολυμπιακού.

Η πορεία της Αστον Βίλα μέχρι τους «8» του NextGen Series

Αστον Βίλα – Σπόρτινγκ Λισσαβόνας    1-3

Αϊντχόφεν – Αστον Βίλα    1-0

Αστον Βίλα – Σέλτικ    2-1

Σέλτικ – Αστον Βίλα    2-2

Αστον Βίλα – Αϊντχόφεν    2-0

Σπόρτινγκ Λισσαβόνας – Αστον Βίλα    1-5

Αγιαξ – Αστον Βίλα    1-2

*gavros.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected