Κατηγορίες
Super League 1

Λεβαδειακός – ΟΦΗ (1-1) Βασικός ο Μουλόπουλος

λεβαδειακος φαση1Ο κακός ΟΦΗ του πρώτο ημιχρόνου έμεινε ζωντανός χάρη στο γκολ του Παπάζογλου και έφυγε με τον πολύτιμο βαθμό από τη Λειβαδιά (1-1). Ο Λεβαδειακός είχε προηγηθεί με τον Λισγάρα.

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι ο Λεβαδειακός θα μπορούσε να “καθαρίσει” το τρίποντο της νίκης από το πρώτο ημίχρονο. Τουλάχιστον αυτό μας έδωσε η εικόνα των πρώτων 45 λεπτών όπου η ομάδα του Παράσχου είχε 9 τελικές -και σχεδόν όλες κλασικές ευκαιρίες- έναντι δύο του ΟΦΗ. Σε αυτά προσθέστε το 66%-34% της κατοχής της μπάλας και τις πέντε αποκρούσεις του Γουναρίδη.

Με τα παραπάνω το πιο εύκολο συμπέρασμα είναι ότι οι Βοιωτοί έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα. Κι όμως, κόντρα στη ροή του αγώνα η ομάδα της Κρήτης έμενε ζωντανή με το 1-1, το οποίο προήλθε από το ωραίο γκολ του Παπάζογλου στο 39ο λεπτό. Νωρίτερα, ο Λισγάρας άφηνε εκτεθειμένη την άμυνα του ΟΦΗ και με κεφαλιά σαν σε προπόνηση στο 17ο λεπτό “έγραφε” το 1-0.

Η αλήθεια είναι ότι ο ΟΦΗ κατέβηκε με σκοπό να παίξει άμυνα και μόνο και έδωσε χώρο στον Λεβαδειακό. Αυτή, όμως, ήταν που τον πρόδωσε στη φάση του γκολ, ενώ και στα υπόλοιπα λεπτά πελαγοδρομούσε απέναντι σε μία ομάδα που αν ήταν πιο εύστοχη θα μπορούσε να φτάσει το σκορ σε θριαμβευτικά επίπεδα.

Ολα αυτά στο πρώτο ημίχρονο γιατί στο δεύτερο είδαμε διαφορετικό ματς. Η αναγκαστική αλλαγή του Κουτσιανικούλη με τον Ζορμπά δεν διαφοροποίησε το παιχνίδι του ΟΦΗ, είδαμε όμως σαφώς βελτιωμένη την αμυντική εικόνα κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τον περιορισμό των ατού του Λεβαδειακού που έδειχνε βραχυκυκλωμένος.

Οι συνθέσεις

Λεβαδειακός : Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Λισγάρας, Μεντί, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Ακόστα (Μίλιεβιτς 91′), Ροτζέριο (Ρομέου 65′), Πόι (Καγιεχόν 78′), Βασιλείου.

ΟΦΗ : Γουναρίδης, Μπούρμπος, Σαρ, Σόουζα, Ιωαννίδης, Μπανούσης (Μακρής 78′), Βερόν (Ζαχαράκης 90′), Βιτώρος, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης (Ζορμπάς 46′), Παπάζογλου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected