Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Σάκης Τέτος – “Λάβρος” κατά πάντων!

285176_10200483755361564_1528615239_nΙδιαίτερα καυστικός εμφανίστηκε στη συνομιλία που είχαμε πριν λίγο ο Σάκης Τέτος, αμυντικός του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και ενός εκ των αρχηγών της ομάδας.

Σε ερώτηση μας για το τι πραγματικά συνέβη μετά το τέλος του αγώνα και τα επεισόδια που ακολούθησαν, ο 24χρονος αμυντικός δήλωσε :

“Ακόμη μία φορά χτύπησε η αλητεία εντός και εκτός γηπέδων. Για άλλο ένα απόγευμα ένας κακός διαιτητής επέτρεψε το αντιαθλητικό ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα να προκαλέσει το γνωστό εδώ και τόσα χρόνια άγριο κοινό των Τρικάλων. Στο γήπεδο μας εδώ και χρόνια επικρατεί ένα κλίμα φιλόξενο για την οποιαδήποτε ομάδα όσο και τους οπαδούς της. Ένα κλίμα που κάνει τον κόσμο να αγαπάει το άθλημα. Και απορούμε ειλικρινά γιατί ορισμένες φορές να χαλάει αυτή η όμορφη γιορτή που λέγεται ποδόσφαιρο. Εδώ και δεκαετίες υπάρχουν ορισμένες ομάδες που δυσφυμούν το άθλημα, προάγουν τη βία και αλλοιώνουν την έννοια του “ευ αγωνίζεσθαι”.

Και συνεχίζει : “Απορώ πως τα αποδέχονται αυτά οι κύριοι της ΕΠΣ… Μήπως έχουν συμφέροντα από αυτές τις ομάδες; Μήπως δεν τους αρέσει να βλέπουν τίμιες και καθαρές ομάδες; Λυπάμαι που μπαίνω στη διαδικασία να ασχοληθώ με όλα αυτά, αλλά το πράττω γιατί προσπαθώ πραγματικά να φερθώ σαν αθλητής εντός και εκτός γηπέδων, δείχνοντας σεβασμό σε όποιον έχω απέναντι μου.

ΥΓ. 1 : Ευχαριστούμε τον κ. Μελιτζανίδη για την τιμωρία του αρχηγού μας Αλέξη Χαμπαλη, στον πιο ήρεμο και άξιο άνθρωπο εντός και εκτός γηπέδων.

ΥΓ.1 : Κύριε Καραμελίδη σας παρακαλούμε την μεθεπόμενη αγωνιστική να παρευρεθείτε στο γήπεδο μας και να απολαύσετε ένα υπέροχο ματς σωτηρίας με την ΑΕ Καψόχωρας”.

Ο “φυσικός ηγέτης” του Αγροτικού Αστέρα

Σάκης Τέτος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected