Κατηγορίες
Football League

Αναγέννηση Επανομής – Ολυμπιακός Βόλου (0-1) Βασικός ο Ταταρίδης

ογκουντσοτοΗ ομάδα του Σάββα Παντελίδη έχει πάρει… φόρα για τα καλά και μετά τη νέα νίκη της έχει βάλει πλώρη για άμεση επάνοδο στη Super League.

Ένας πρώην παίκτης της Αναγέννησης Επανομής ήταν αυτός που την υποχρέωσε σε μια ακόμα ήττα στην έδρα της και παράλληλα αυτός που έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό Βόλου με τους «ερυθρόλευκους» της Μαγνησίας να ανεβαίνουν ακόμα πιο πολύ στη βαθμολογία και να εδραιώνονται στην 3η θέση του πίνακα. Το 1-0 στην Επανομή έφερε την ομάδα του Παντελίδη στους 46 βαθμούς, δύο λιγότερους από τον δεύτερο Απόλλωνα και σε απόσταση μιας νίκης από τον πρωτοπόρο Εργοτέλη!

Μπορεί ο Ολυμπιακός Βόλου να είχε τη συμπαράσταση 200 οπαδών του στο «Νίκος Σαράφης», ανάμεσα στους οποίους ο Αχιλλέας Μπέος και ο Γιάννης Ζαραδούκας, και να φαινόταν καθαρά πως είναι πιο ποιοτική ομάδα από την Αναγέννηση Επανομής, όπως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν τη μεγάλη φάση στο πρώτο ημίχρονο όταν ο Γκίτκος αναγκάστηκε σε εντυπωσιακή επέμβαση στο «βολέ» του Τοπούζη στο 41’ του παιχνιδιού.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι άρχισαν σταδιακά να ανεβάζουν την απόδοσή τους, πίεσαν κι έχασαν αρκετές ευκαιρίες με τον Ανιέτε, τον Γιενγκά και τον Σολάκη, για να έρθει τελικά η λύτρωση από τον Πάτρικ Ογκουνσότο, ο οποίος στο πρώτο μισό της χρονιάς αγωνιζόταν με την ομάδα της Επανομής. Ο Νιγηριανός φορ στο 78’ βρέθηκε απέναντι στον Ταταρίδη και τον πλάσαρε εύστοχα για το 1-0 του Ολυμπιακού Βόλου στο «Νίκος Σαράφης».

Το παιχνίδι από εκεί και πέρα έγινα αρκετά δυνατό, οι γηπεδούχοι ήθελαν να αντιδράσουν όμως φάνηκε ότι δεν μπορούσαν, με τους φιλοξενούμενους να έχουν παράπονα από τη διαιτησία και τον γενικό αρχηγό της ομάδας, Άκη Πέτρου, να αποβάλλεται από τον πάγκο δύο λεπτά πριν το φινάλε. Το τελικό σφύριγμα πάντως, βρήκε τον Ολυμπιακό Βόλου νικητή και μόνο τρίτο στη βαθμολογία, έχοντας βάλει πλώρη… για τη Super League.

Αναγέννηση Επανομής : Ταταρίδης, Νταντάμης, Ζόσουα Σίλβα (79′ Μπέκα), Γκλάμοσακ, Μωυσίδης, Κουκουλέκης (84′ Μπαλασάς), Τζανδάρης, Μάθιου Σίλβα, Σικαλόπουλος (60′ Παπαστεργίου), Τοπούζης, Αναστασίου.

Ολυμπιακός Βόλου : Γκίτκος, Πετκάκης, Κατσιαρός, Κωστούλας, Παλαιολόγος, Πινδώνης (73′ Γιενγκά), Μπολάτι (59′ Ολίσε), Ανιέτε, Χατζηπαντελίδης, Σολάκης, Μπρέσκα (53′ Ογκουνσότο).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected