Football League

Ηρακλής Ψαχνών – Ηρακλής (0-3) Βασικός ο Νατσούρας

ηρακλής φασηΜε τρία γκολ στο τέλος, ο Ηρακλής επικράτησε 3-0 στα Ψαχνά του τοπικού Ηρακλή, μπαίνοντας σε τροχιά ανόδου!

Ενώ το παιχνίδι έδειχνε πως θα λήξει χωρίς σκορ, ο Ρεπετσάς ανέτρεψε τον Ουκάρ στο 85’ και ο Στεφανίδης ευστόχησε για το 1-0, ενώ ο παίκτης των γηπεδούχων αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 85’ο Κιρόφσκι έκανε το 0-2, ενώ στις καθυστερήσεις ο Τάι διαμόρφωσε το 0-3. Πλέον οι «κυανόλευκοι» έφτασαν τους 43 βαθμούς και είναι σε θέση για πλέι οφ.

Γεμάτο ήταν το γήπεδο των Ψαχνών για το ντέρμπι των Ηρακλειδέων, όμως δεν είδαν πολύ καλό θέαμα. Στο πρώτο μέρος οι παίκτες του Γιώργου Βαζάκα είχαν καλύτερη κυκλοφορίας, όμως δεν μπορούσαν να απειλήσουν την εστία του Χουάντερσον. Ο Ηρακλής βελτίωσε την εικόνα του και προσπάθησε να απειλήσει, αλλά ένα πλασέ του Σουλίδη έγινε πάνω στον Σικαλιά.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, με την ομάδα των  Ψαχνών να έχει την κατοχή της μπάλας και τους παίκτες του Γιάννη Χατζηνικολάου να μην απειλούν ουσιαστικά. Όμως όλα άλλαξαν στο 85’. Ο Ρεπετσάς σταμάτησε αντικανονικά τον Ουκάρ μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι και δεύτερη κίτρινη στον παίκτη των γηπεδούχων. Ο Στεφανίδης ευστόχησε για το 0-1, ενώ η συνέχεια ανήκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Στο 89’ ο Κιρόφσκι με ωραίο σουτ έκανε το 0-2, ενώ στις καθυστερήσεις ο Τάι από κοντά έγραψε το τελικό 0-3.

Ηρακλής Ψαχνών: Σικαλιάς Γ., Μήτσης, Ζουλιώτης, Δήμου, Ρεπετσάς, Λιόσης., Πούλγκα, Ρούτσης, Ογιαρμπίντε (68’ Αγγ. Σικαλιάς), Μπαράνκος (52’ Στεπάνοβιτς), Σέγκος

Ηρακλής: Χουάντερσον, Λόπεθ, Βαγγελόπουλος, Νατσούρας, Παληγεώργος Χ., Ντατίδης, Τάι, Ουκάρ, Ισαάκ (76’ Σιατραβάκης), Σουλίδης (90’ Τσερκέζος), Στεφανίδης (86’ Κιρόφσκι).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected