Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ρέιντζερς – “Τελείωσαν” τον συμπαίκτη του Αργυρίου για μία…φάρσα!

ρειντζερς φασηΟ επιθετικός της Ρέιντζερς, Φρανσίσκο Σαντάζα σε φάρσα που του έκαναν αποκάλυψε πως βρίσκεται στην ομάδα μόνο για τα χρήματα και πλέον είναι από τους μισητούς παίκτες των οπαδών του συλλόγου.

Οι οπαδοί των μεγάλων συλλόγων της Ευρώπης είναι περισσότερο ρομαντικοί. Θέλουν οι παίκτες που φορούν τη φανέλα της ομάδας τους να τη… γουστάρουν κιόλας και να τα δίνουν όλα.

Όταν καταλάβουν πως ο βασικός λόγος που αγωνίζονται σε αυτή είναι τα χρήματα, είναι φυσικό να ξενερώσουν και να σταματήσουν να θαυμάζουν κάποιον παίκτη.

Ο επιθετικός της Ρέιντζερς, Φρανσίσκο Σαντάζα την… πάτησε για τα καλά. Ένας ταξιτζής ονόματι Τόμι είναι φημισμένος για τις φάρσες του σε διάσημους στη Μεγάλη Βρετανία και έτσι, έκανε κάτι ανάλογο και στον επιθετικό της Ρέιντζερς.

Σημαντικό στοιχείο της ιστορίας είναι το γεγονός ότι δηλώνει φανατικός οπαδός της Σέλτικ και έτσι είχε ένα λόγο παραπάνω να… ξεμπροστιάσει τον Ισπανό φορ.

Σε μία συζήτηση διάρκειας 23 λεπτών, παρίστανε έναν μάνατζερ που θα έπαιρνε τον ποδοσφαιριστή από τη Σκωτία και θα τον οδηγούσε σε μεγάλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Έτσι, ο 27χρονος επιθετικός του αποκαλύπτει όλους τους όρους του συμβολαίου του, αλλά και ότι αγωνίζεται στη Ρέιντζερς με μοναδικό σκοπό να πάρει όσα περισσότερα χρήματα γίνεται και να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν για κάπου καλύτερα.

Η πιο χαρακτηριστική ατάκα του είναι η παρακάτω: «Δεν είμαι στην ομάδα για το επίπεδό της. Καθαρά και μόνο για τα χρήματά της. Άλλωστε ,θα πάω αλλού μετά το τέλος της σεζόν».

Όπως είναι λογικό, η αποκάλυψη αυτής της συνομιλίας έχει φέρει σε αρκετά δύσκολη θέση τον Ισπανό επιθετικό και πλέον καλείται να δώσει εξηγήσεις τόσο στη διοίκηση της ομάδας όσο και στους οπαδούς της.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected