Κατηγορίες
Super League 1

Λεβαδειακός – Παραιτήθηκε ο Παράσχος!

παρασχοςΠαρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Λεβαδειακού αποτελεί ο Γιώργος Παράσχος, με τον έμπειρο προπονητή να υποβάλλει την παραίτησή του.

Το κλίμα μετά τα τελευταία αποτελέσματα των Βοιωτών είχε βαρύνει για τον Παράσχο, ωστόσο υπήρχε η πρόθεση της διοίκησης να τον διατηρήσει στη θέση του ως το τέλος της σεζόν. Ωστόσο ο ίδιος σε συνάντηση που είχε το πρωί της Παρασκευής με τον μεγαλομέτοχο του Λεβαδειακού, Γιάννη Κομπότη, υπέβαλλε την παραίτησή του, αναλαμβάνοντας έτσι την ευθύνη για την πορεία της ομάδας. Πλέον οι «πράσινοι» καλούνται να βρουν τον αντικαταστάτη του, ενόψει των τεσσάρων τελευταίων αγωνιστικών φέτος, αλλά και της νέας χρονιάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από αίτημα του κ. Παράσχου, σήμερα το πρωί στις 10, ο προπονητής του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ συναντήθηκε με τον μεγαλομέτοχο κ. Κομπότη από τον οποίο, ο κ. Παράσχος εκτιμώντας την παρούσα κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, ζήτησε να διακοπεί η συνεργασία τους.

Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ και προσωπικά ο κ. Κομπότης, ευχαριστούν τον κ. Παράσχο για την προσφορά του στον σύλλογο και του εύχονται καλή συνέχεια».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected