Κατηγορίες
Γενικά

Αιγινιακός – Αναγέννηση Καρδίτσας (2-1) Θέση στη Football League για τους “πορτοκαλί”!

Θέση στη Football League έκλεισε ο Αιγινιακός, μετά τη νίκη του με 2-1 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας. Η ομάδα των Γιαουτζή, Έξαρχου, Ζούρκου και Τσακτάνη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 10’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Πλατάκη από τον Αναστασίου. Ο παθών ανέλαβε την εκτέλεση, κάνοντας το 1-0. Η αντίδραση της Αναγέννησης δεν άργησε, καθώς στο 39’ ο Μυργιώτης έκανε τη σέντρα και ο Μπουντούρης με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

Στο δεύτερο μέρος ο Αιγινιακός απέδειξε ότι ήθελε περισσότερο το ματς και στο 60’ μετά από κόρνερ του Πλατάκη, ο Μάγγος με κεφαλιά έκανε το 2-1, που ήταν και το τελικό σκορ. Στο 87’ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, όταν αποβλήθηκε ο Γκατζολάρι με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Αιγινιακός : Μπαϊμάκης, Καραντασιάδης, Γιαντσέλης, Λιόλιος, Αχαλινόπουλος, Πλατάκης (79’ Κυβρακίδης), Μάγγος, Ζούρκος, Τσιλιανίδης (61’ Γκατζολάρι), Έξαρχος (90’ Κοσμίδης), Ζουρούδης

Αναγέννηση Καρδίτσας : Αναστασίου, Χατζηρίζος, Γκουγκούδης, Μίχος, Φλιούκας (87’ Καραχάλιος), Οικονόμου, Ρόβας, Γήτας (75’ Κρανιώτης), Αθανασιάδης (81’ Τσιφλίδης), Μυριώτης, Μπουντούρης.

*Μπάμπης Πεϊδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected