Κατηγορίες
Μικτές Ημαθίας

Μικτές Ομάδες 3ης Περιφέρειας – Νίκη των Παίδων, ήττα των Νέων

image003Την Τρίτη 26/3 στο ενωσιακό γήπεδο της Κοζάνης συνεχίστηκαν  για δεύτερη μέρα  οι προπονήσεις των Μικτών Ομάδων της 3ης Περιφέρειας. Κάτω από ένα τσουχτερό κρύο οι Περιφερειακοί προπονητές Λυμούσης και Κωνσταντινίδης, που διακρίνονται στην φωτογραφία μαζί με τον κ. Βασιλείου, προτίμησαν αυτή τη φορά να τεστάρουν τις επιλογές των παικτών τους, σε φιλικά παιχνίδια με τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Βέροιας, αντί της προγραμματισμένης προπόνησης.

Στις 4.45 την σκυτάλη πήραν οι πιτσιρικάδες, Μικτή ομάδα των Παίδων, που αναμετρήθηκαν με την Κ-15 της Βέροιας. Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες οι προπονητές Κωνσταντινίδης και Καψαλιάρης, έβγαλαν θετικά συμπεράσματα ενόψει των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν. Συγκεκριμένα οι Μικτές προετοιμαζόμενοι για τον αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα της 2ης Περιφέρειας έδειξαν να βρίσκονται σε καλό δρόμο παρότι είναι μόλις δυο φορές όλοι οι παίκτες μαζί, ενώ αντίθετα η ομάδα της Κ-15 της Βέροιας, προετοιμάστηκε και έδειξε έτοιμη για τον μεγάλο τελικό του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ημαθίας, που ως γνωστό θα γίνει το Σάββατο 6/4 στα Παλατίτσια με τον Νηρέα Βέροιας.

Η Μικτή ομάδα των Παίδων της 3ης Περιφέρειας παίζοντας με δυο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο, κέρδισε με 1-0 την Κ-15 με γκολ του Ημαθιώτη Χρυσόπουλου στο 72’ λεπτό με έξοχο σουτ.

Στη συνέχεια η Μικτή ομάδα Νέων της 3ης Περιφέρειας, αντιμετώπισε την Κ-17 της ΠΑΕ Βέροιας, σε ένα παιχνίδι που είχε όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν επιλεγμένες ομάδες. Και το λέμε αυτό γιατί ως γνωστό στην Β’ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, έγινε αξιολόγηση των καλύτερων ποδοσφαιριστών της Ημαθίας και της ευρύτερης περιοχής και από την άλλη πλευρά πολλά αξιόλογα παιδιά που συνθέτουν την ομάδα της Βέροιας, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να γίνει πραγματικά ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι.

Οι δυο προπονητές Λυμούσης και Χριστοφορίδης έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλο το έμψυχο δυναμικό και προσπάθησαν οι μεν παίκτες της Μικτής ομάδας της 3ης Περιφέρειας να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε η ομάδα να «δέσει» σε μικρό χρονικό διάστημα που απομένει μέχρι την έναρξη της Β’ φάσης και να παρουσιάσει θετικά στοιχεία στο αγωνιστικό κομμάτι, από την άλλη η ομάδα της Βέροιας έδειξε περισσότερο «ομάδα» ιδίως στο α’ μέρος όταν και χρησιμοποιήθηκαν οι θεωρητικά βασικοί παίκτες.

Παρότι οι Νέοι της 3ης Περιφέρειας, είχαν ελαφρά υπεροχή στο α’ μέρος δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν την μεγάλη φάση, σε αντίθεση με την ομάδα της Βέροιας που έβγαινε άριστα στην «κόντρα» και προηγήθηκε στο ημίχρονο με 2-0 με τέρματα που σημείωσαν στο 38’ ο Πέτκος και στο 42’ ο Παπαδόπουλος. Στο δεύτερο μέρος για την Μικτή Νέων χρησιμοποιηθήκαν άλλοι ένδεκα παίκτες αλλά το μόνο που κατάφερε η 3η Περιφέρεια ήταν να μειώσουν σε 2-1 με γκολ που πέτυχε άλλος ένας Ημαθιώτης ο Νταμοτσίδης στο 75’ λεπτό όταν από κοντά με κεφαλιά νίκησε τον τερματοφύλακα Χατζηβασιλάκη.

Νέα προπόνηση από τον συντονιστή της 3ης Περιφέρειας κ Βασιλείου και τους προπονητές Λυμούση και Κωνσταντινίδη ορίστηκε και πάλι στην Κοζάνη την Τρίτη 2/4 για τους μεν Παίδες στις 15:15 μμ  για δε τους Νέους στις 17:00 μμ.

*Δελτίο Τύπου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected