Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Ηρακλής Ψαχνών – Καβάλα (2-0) Βασικός ο Μαραγκός

ψαχναΕπτά αγωνιστικές περίμενε η ομάδα της Εύβοιας για να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και να παραμείνει σε «τροχιά» ανόδου.

Μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία την Δευτέρα (25/03), στα Ψαχνά άπαντες περίμεναν πως θα υπάρξει και αλλαγή στο αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας. Ο Παναγιώτης Τοκπασίδης, μέχρι πρότινος βοηθός του Γιώργου Βαζάκα, κάθισε στον πάγκο της ομάδας και παρέταξε ένα επιθετικό σχήμα το οποίο έδειξε να λειτουργεί για τους Ευβοιώτες κάτι που φάνηκε να μην περιμένουν οι «αργοναύτες» οι οποίοι – με εξαίρεση λιγοστές φάσεις στη διάρκεια του 90λεπτου – δεν απείλησαν την εστία του Σικαλιά.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα της Εύβοιας ήταν ο Ιβάν Γέσιτς καθώς στο 21’ άνοιξε το σκορ για τον Ηρακλή Ψαχνών ενώ στο 25’ σημείωσε και δεύτερο γκολ, διαμορφώνοντας από νωρίς το τελικό αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί πως η νίκη πανηγυρίστηκε έξαλλα τόσο από τους 2000 φιλάθλους που ήταν στο γήπεδο των Ψαχνών όσο κι από το τενχικό τιμ κι από τους παίκτες της ομάδας της Εύβοιας.

Πλέον, ο Ηρακλής Ψαχνών βλέπει ξανά αισιόδοξα την υπόθεση – άνοδο, αφού έφτασε στους 45 βαθμούς κι είναι στην πρώτη επτάδα, την ώρα που η Καβάλα έχασε έδαφος κι έμεινε στους 40 βαθμούς…

Ηρακλής Ψαχνών : Σικαλιάς, Ζουλιώτης, Σέγκος (60′ Πούλγκα), Δήμου, Πλάτανος (67′ Λαμπρόπουλος), Ρεπετσάς, Μπακομήτρος, Χαϊκάλης, Ρούτσης, Μπαράνγκος, Γέσιτς.

Καβάλα : Αποστολίδης, Τριποτσέρης, Καλαγκάνης, Ντουτσαρίδης (46′ Ντος Σάντος), Πλιάγκας (67′ Θεοδωρίδης), Κούτεφ (46′ Παπαδόπουλος), Μαραγκός, Μπρατσιάνι, Τάσιτς, Ντόσης, Παγώνης.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected