Κατηγορίες
Football League

Πιερικός – Ηρακλής (0-1) Βασικός ο Νατσούρας

ηρακλής φασηΣτις νίκες επέστρεψε ο Ηρακλής, καθώς επικράτησε 1-0 του Πιερικού στην Κατερίνη και παρέμεινε σε τροχιά πλέι οφ.

Ο Γηραιός παρά τις απουσίες έδειξε πως θέλει να διεκδικήσει ως το τέλος την άνοδό του στη Super League και επικράτησε του Πιερικού, χάρη σε τέρμα του Στεφανίδη.

Δυνατά μπήκε στο παιχνίδι ο Ηρακλής και προσπάθησε να απειλήσει τους γηπεδούχους με τον Τάι στο 10’, χωρίς αποτέλεσμα. Στο 23’ ο Τάι εκτέλεσε το κόρνερ, με τον Γεωργίου από πολύ κοντά να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι για τον Γηραιό. Στο 38’ ο Τάι και πάλι δεν μπόρεσε να σκοράρει από καλή θέση, ενώ ο Πιερικός δεν απείλησε ουσιαστικά την εστία του Χουάντερσον.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια καλή φάση για τις δύο ομάδες. Στο 51’ ο Παπατολίκας απέκρουσε σωτήρια με τα ακροδάχτυλα γύρισμα του Τάι και στο 53’ ο Μανίκας έπιασε την κεφαλιά προ του Χουάντερσον και ο Λόπεθ έδιωξε πάνω στη γραμμή. Στο 58’ όμως ο Τάι εκτέλεσε το κόρνερ και ο Στεφανίδης με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στη συνέχεια, ο Πιερικός προσπάθησε να βγει μπροστά για να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 74’ όμως ο Χουάντερσον έκανε διπλή απόκρουση σε σουτ των Ελευθεριάδη και Πολίτη.  Το 0-1 υπέρ του Ηρακλή διατηρήθηκε ως το τέλος, με τους παίκτες του Γιάννη Χατζηνικολάου να πανηγυρίζουν μια σπουδαία νίκη.

Πιερικός : Παπατολίκας, Γιαζιτζόγλου, Νίκου, Ιορδανίδης, Ντόικιτς, Αποστολίδης (81’ Σεχολάρι), Μπελόσεβιτς (39’ Μανίκας), Φαμπίνιο, Ντάνι, Ελευθεριάδης, Καθάριος (69’ Πολίτης)

Ηρακλής : Χουάντερσον, Λόπεθ, Παληγεώργος Χ., Σαββίδης, Νατσούρας, Ουκάρ, Τάι, Σουλίδης (68’ Σιατραβάνης), Γεωργίου (81’ Τσερκέζος), Ισαάκ (56’ Κιρόφσκι), Στεφανίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected