Κατηγορίες
Super League 1

Βέροια – Μπαίνουν σταδιακά Μπαργκάν και Καλί

μπαργκανΜέρος του κανονικού προγράμματος της Δευτέρας (1/4) ακολούθησαν οι Μπαργκάν και Καλί στη Βέροια.

Οι δύο ποδοσφαιριστές προέρχονται από τραυματισμό και την Δευτέρα ακολούθησαν μέρος της προπόνησης, εν αντιθέσει με τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, ο οποίος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Από εκεί και πέρα, άπαντες στις τάξεις της «Βασίλισσας του Βορρά» αφήνουν πίσω τους τη νίκη επί της Κέρκυρας και στρέφονται στην αναμέτρηση που έπεται με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να διατηρήσουν την απόσταση που έχουν από τις θέσεις που οδηγούν στην Football League.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης κάνει τα πλάνα του για το παιχνίδι με τον «Δικέφαλο» χωρίς να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γεωργέα, Γεωργιάδη και Κόστλι που είναι τιμωρημένοι, ενώ εντός των προσεχών ημερών θα αποφασιστεί το παιχνίδι που θα εκτίσει την ποινή του ο Τζόναθαν.

Την Δευτέρα (1/4) οι παίκτες που αγωνίστηκαν στον αγώνα με την Κέρκυρα έκαναν θεραπεία, εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους που γυμνάστηκαν κανονικά και η προετοιμασία της Βέροιας θα συνεχιστεί την Τρίτη (2/4) το απόγευμα, μια και στις 15:30 έχει προγραμματιστεί μία προπόνηση στο Ταγαροχώρι.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected