Κατηγορίες
Basket - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας (63-69) Έξι πόντους ο Τσαρτσαρής

παναθηναικος μπασκετ φασηΟ Παναθηναϊκός ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την ΤΣΣΚΑ και πλέον φορτσάρει για το Λονδίνο με ενδιάμεσο σταθμό την Βαρκελώνη. Για μια ακόμη φορά στην Euroleague οι πράσινοι «βίωσαν» μια οδυνηρή διαιτησία, με τους «άρχοντες» του παιχνιδιού να κάνουν πολλά και καθοριστικά λάθη, στερώντας από τον Παναθηναϊκό την κατάκτηση της νίκης και της τρίτης θέσης στον όμιλο.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στις λεπτομέρειες και τερμάτισε στην τέταρτη θέση του ομίλου του. Πλέον οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους το εμπόδιο της Μπαρτσελόνα για να καταφέρουν να πάρουν τι ειστήριο για το Final-4 του Λονδίνου. Μια Μπαρτσελόνα που αυτόν τον Παναθηναϊκό δεν τον φοβίζει ούτε γι αστείο.

Δεκάλεπτα: 11-14,  34-33, 50-47, 63-69

Παναθηναϊκός : Μπράμος 18, Ματσιούλις 5, Ούκιτς 9, Λάσμε 11, Τσαρτσαρής 6, Διαμαντίδης, Γκιστ 6, Μπανκς, Ξανθόπουλος, Γιαννόπουλος, Σκορδίλης, Σχορτσανίτης 8.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας : Τεόντοσιτς 9, Μίτσοβ 7, Τζάκσον 2, Σόκολοφ, Κρστιτς 9, Ουίμς 8, Ερτσεγκ 2, Βορότσνεβιτς, Καούν11, Κριάπα 13, Πονκρασόφ, Παπαλουκάς 8.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected