Κατηγορίες
Super League 1

Βέροια – Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία με απουσίες

βεροια φαση1Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Βέροιας ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον ΠΑΟΚ, με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη θα μην υπολογίζει σε αρκετούς παίκτες.

Εκτός πλάνων βρίσκονται για τη «Βασίλισσα του Βορρά» οι Γεωργέας, Γεωργιάδης και Κόστλι που είναι τιμωρημένοι, αλλά και ο τραυματίας Σνάουτσνερ. Αντίθετα, στη διάθεση του Καλαϊτζίδη τέθηλαν οι Μπαργκάν, Καλί και Βεργώνης.

Στην αποστολή της Βέροιας για την Τούμπα συμμετέχουν οι: Τζόναθαν, Κοτταρίδης, Μπάρμπας, Τζιμογιάννης, Ορέστες, Καλί, Αμαραντίδης, Μπερτίν, Καλογέρης, Ολαιτάν, Καλτσάς, Μπαργκάν, Γκιγιέρμο, Ιωάννου, Βεργώνης, Μοκάκε, Ρεάνο και Παυλίδης.

Εκδρομή των οπαδών στην Τούμπα

Τη συμπαράσταση των οπαδών της θα έχει η Βέροια το Σάββατο στην Τούμπα, στο δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Οι φίλοι της «Βασίλισσας του βορρά» διοργανώνουν εκδρομή, με την τιμή της να ορίζεται στα 15 ευρώ, μαζί με το εισιτήριο του αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο Σ.Φ. ΒΕΡΟΙΑΣ «Queen’s Boyz» διοργανώνει το Σάββατο 6 Απριλίου εκδρομή στην Θεσσαλονίκη για τον αγώνα Π.Α.Ο.Κ. – ΒΕΡΟΙΑ. Συγκέντρωση στις 2:30 το μεσημέρι στα νέα γραφεία του συνδέσμου (Εντός Cafe – Internet RAF) στην πλατεία Εληάς.

Τιμή Εκδρομής 15 ευρώ μαζί με το εισιτήριο του αγώνα. Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του συνδέσμου και στο τηλ. 698 307 2012. Δεν Θα Σ’ αφήσω ΒΕΡΟΙΑΡΑ Μου Ποτέ!!!».

*onsports.gr

Γεωργιάδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected