Κατηγορίες
Super League 1

Ατρόμητος VS Άρης – Στην αποστολή ο Διούδης

διουδης1Ματς για γερά νεύρα γίνεται στο Περιστέρι, όπου ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Άρη.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου θέλει τη νίκη για να διασφαλίσει τη θέση της στα πλέι οφ και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τη νέα χρονιά. Ωστόσο πρέπει να ξεπεράσει το επιθετικό πρόβλημα, καθώς σκοράρει με το… σταγονόμετρο. Στα αγωνιστικά, ο Ατρόμητος δεν υπολογίζει τους Επστάιν και Καραμάνο που κρίθηκαν ανέτοιμοι.

Η αποστολή του Ατρόμητου

Ράντμαν, Μανόλο, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Φάμπιο, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Δημούτσος, Καραγκούνης, Ιγκλέσιας, Σουμπίνιο, Μπρίτο, Γκαρσία, Ναπολεόνι, Μάντζιος, Κούτσι, Νάστος, Ουντόζι και Καλλέργης.

Με την πλάτη στον τοίχο και μοναδικό στόχο τη νίκη κατεβαίνει ο Άρης στην Αθήνα για το ματς με τον Ατρόμητο. Δεν υπάρχουν περιθώρια απωλειών, καθώς ήδη οι «κίτρινοι» βρίσκονται κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού και θέλουν τους βαθμούς για να συνεχίζουν να ελπίζουν. Τα αγωνιστικά προβλήματα δε λείπουν για τον Σούλη Παπαδόπουλο, καθώς δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Κοτσαρίδης, Νίκος Ψυχογιός, Γιαννίτσης, Ρένια, όπως και οι Κοέλιο, Ζαραδούκας, Μανώλης, λόγω τιμωρίας.

Η αποστολή του Άρη

Διούδης, Βελλίδης, Αγκάνθο, Πουλίδο, Αγγελούδης, Αντωνιάδης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Ηρακλής, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Σουνάς, Τάτος, Τριανταφυλλάκος και Τσουκάνης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected